Formula 1: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Williams για τον πρώτο βαθμό της χρονιάς

11 Απριλίου 2022

Μπορεί όλα τα φώτα της δημοσιότητας να έπεσαν πάνω στον Σαρλ Λεκλέρ για τη δεύτερη φετινή του νίκη στη Formula 1, όμως υπήρξαν πανηγυρισμοί και σε άλλο pit box πέρα από αυτό της Ferrari. Στη Williams Racing αντέδρασαν με επευφημίες και αγκαλιές στη 10η θέση του Άλεξ Άλμπον, που χάρισε στη βρετανική ομάδα τον πρώτο της βαθμό για φέτος.

Ο Ταϊλανδός οδηγός εκκίνησε από την τελευταία θέση λόγω παρατυπίας με την ποσότητα καυσίμου στο μονοθέσιό του μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, όμως η εξέλιξη του αγώνα και η επιλογή της Williams να κάνει την υποχρεωτική αλλαγή ελαστικών στον προτελευταίο γύρο, τον έφεραν στη βαθμολογούμενη δεκάδα.

Πλέον η μοναδική ομάδα στο grid που δεν έχει ακόμη βαθμό μετά από τρία Grand Prix είναι η Aston Martin, που είδε τον Λανς Στρολ να τερματίζει στη 12η θέση και τον Σεμπάστιαν Φέτελ να εγκαταλείπει.

Λίγο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας στην Αυστραλία, στο Instagram του Gazzetta φιλοξενήθηκε ένα post-race show, μία εκτενής συζήτηση για όσα συνέβησαν στην Αυστραλία, τους λόγους που οδήγησαν σε αυτά αλλά και όσα περιμένουμε στη συνέχεια.

Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης αντάλλαξαν απόψεις και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού, σχετικά με την τρίτη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί!

Πηγή: gazzetta.gr


[There are no radio stations in the database]