Το sequel του «365 Dni» επιστρέφει και το trailer είναι πιο «καυτό» από ποτέ

11 Απριλίου 2022

To «365 Dni» ή «365 μέρες», όπως μεταφράζεται στα ελληνικά, είναι μία από τις πιο αμφιλεγόμενες ταινίες του Netflix που δημιούργησε σωρεία αντιδράσεων στο ευρύ κοινό. Στην πρώτη ταινία είδαμε τη ζωή της Λάουρα, μίας απλής διευθύντριας πωλήσεων, να αλλάζει απρόσμενα όταν την απαγάγει ένας αρχιμαφιόζος και της αφήνει περιθώριο 365 ημέρες, δηλαδή έναν χρόνο, προκειμένου να τον ερωτευτεί.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια Duffy είχε αποστείλει στο Netflix ανοιχτή επιστολή κατηγορώντας την ταινία πως ωραιοποιεί την κτηνώδη πραγματικότητα του sex trafficking, της απαγωγής και του βιασμού, ενώ η τραγουδίστρια δε δίστασε να χαρακτηρίσει ανεύθυνη την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας από το Netflix. Αξίζει να σημειωθεί πως η Duffy είχε προχωρήσει σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή αναφέροντας πως τη νάρκωσαν, την απήγαγαν, την κράτησαν αιχμάλωτη και τη βίασαν λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία της ταινίας.

Το Netflix απάντησε ότι στην πλατφόρμα του υπάρχουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις για περιεχόμενο βίας, γυμνού και σεξουαλικών πράξεων, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν ενεπλάκη στην παραγωγή της ταινίας αφού είχε προηγηθεί η προβολή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μετά από όλο τον σάλο που είχε δημιουργηθεί, λοιπόν, το 2020 που ανέβηκε η ταινία στο Netflix, τώρα ετοιμαζόμαστε να δούμε το sequel με τίτλο «365 μέρες: This Day».

Στην δεύτερη ταινία η Λάουρα φαίνεται να έχει βαρεθεί τη ζωή της με τον Μάσιμο τώρα που δεν την κρατά φυλακισμένη (ή τουλάχιστον δεν την κρατάει ΤΟΣΟ φυλακισμένη όσο στην πρώτη ταινία). Έτσι, αρχίζει να φλερτάρει με έναν μπράβο και σχηματίζεται ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ τους, το οποίο μπορεί να αποδειχτεί μοιραίο. Το ερώτημα που «γεννάται» είναι αν ο Μάσιμο θα καταδεχτεί την εισβολή δεύτερου άνδρα στο κρεβάτι τους και πώς (και πόσο ψύχραιμα) θα αντιδράσει.

Η ταινία έρχεται στο Netflix στις 27 Απριλίου.

Δείτε το trailer:


[There are no radio stations in the database]