Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

11 Απριλίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Μεγάλη πυρκαγιά στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Σε εξέλιξη είναι από νωρίς το πρωί επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς, η οποία έχει ξεσπάσει σε δύσβατη περιοχή, σε δασική έκταση στη Μόλα Καλύβα, στη Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Στο σημείο επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 40 οχήματα, ενώ πετούν και τέσσερα καναντέρ.

Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύουν σπίτια, ωστόσο εκείνο που ανησυχεί τις δυνάμεις της πυροσβεστικής είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Επίθεση με μολότοφ στο Τμήμα Μεταγωγών της ΕΛ.ΑΣ.

Επίθεση με επτά βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι σήμερα τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζεται το τμήμα μεταγωγών της Αστυνομίας στην Πάτρα.

Οι δράστες έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά τους προσέγγισαν το κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Ιωάννου Βλάχου και στη συνέχεια πέταξαν τις βόμβες μολότοφ. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ευτυχώς απο τις ρίψεις μολότοφ δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, αλλά υπέστησαν σοβαρές ζημιές δύο περιπολικά της ελληνικής αστυνομίας.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούν για τον εντοπισμό των ατόμων. Ήδη έχουν συλλέξει υπολείμματα από τις μολότοφ ενώ αναζητούν βιντεοληπτικο υλικό από γειτονικές κάμερες ασφαλείας.

Στυγερό έγκλημα στη Τήνο – 90χρονος πυροβόλησε τον γείτονα του

Μια λογομαχία που οδήγησε σε ένα άγριο…έγκλημα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μεσημέρι Κυριακής, ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο νησί της Τήνου πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο 52χρονο αγιογράφο.

Το θύμα βγήκε από το σπίτι για να μπει στο αυτοκίνητο του, ο δράστης βρισκόταν στη βεράντα και για ασήμαντη αφορμή ξεκίνησε ο καβγάς. Τότε ο ηλικιωμένος κατέβηκε πλησίασε Το θύμα και έσπασε με το κοντάκι της καραμπίνας το τζάμι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια τον πυροβόλησε δύο φορές.

Δράστης και θύμα εμένα μου στο ίδιο κτίριο ο θύτης το ισόγειο και το θύμα τον πρώτο όροφο. Ο δράστης είχε κάνει μήνυση στο θύμα ότι του είχε δηλητηριάσει το πηγάδι και μήνυση για αυτοδικία επειδή είχε τοποθέτηση κεραίας στην ταράτσα.

Από την άλλη το θύμα είχε κάνει μήνυση στον δράστη για απόπειρα σωματικών βλαβών, αφού στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα. Ο ηλικιωμένος θα οδηγηθεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Σύρου κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν για τον ηλικιωμένο ότι φαινόταν να μην είναι ισορροπημένος ψυχολογικά, ενώ συχνά δημιουργούσε προβλήματα και με τους οικείους του αλλά και στο δήμο.

Είναι ένας άνθρωπος που έμπαινε μέσα σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και φώναζε με αποτέλεσμα να επεμβαίνει αρκετές φορές η αστυνομία και να τον απομακρύνει.

Πατησίων: Δάγκωσαν και ξυλοκόπησαν 30χρονο για να τον ληστέψουν

Ληστές ξυλοκόπησαν, δάγκωσαν αλλά και κόλλησαν ένα μαχαίρι στο στήθος ενός νεαρού άνδρα στη Πατησίων για να του αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πατησίων. Οι δύο αλλοδαποί ληστές επιτέθηκαν στον 30χρονο τη στιγμή που βάδιζε στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Πιπίνου.

Όπως κατέθεσε ο άντρας στους αστυνομικούς αρχικά δέχτηκε μία σπρωξιά στην πλάτη που τον έκανε να πέσει στην άσφαλτο και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Στη συνέχεια οι δράστες έπεσαν πάνω του ο ένας κόλλησε το μαχαίρι στο στήθος και ο δεύτερος σε σπαστά ελληνικά του είπε “Λεφτά, κινητό, λεφτά, κινητό” Το θύμα τους έδωσε το πορτοφόλι αλλά αρνήθηκε να τους παραδώσει το τηλέφωνο.

Τότε ο ένας ληστής.. του δάγκωσε το χέρι με αποτέλεσμα το θύμα να αναγκαστεί να ανοίξει το χέρι του. Φεύγοντας οι δύο κακοποιοί αφού είχαν αρπάξει τη λεία που επιθυμούσαν του έριξα μία μπουνιά στο μάτι.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς ενώ προανάκριση για την υποδιεύθυνση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης.


[There are no radio stations in the database]