Στις 17 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη του ντράμερ πρώην συνεργάτη των Πυξ Λαξ

11 Απριλίου 2022

Στις 17 Μαΐου του 2022 θα συνεχιστεί η δίκη του ντράμερ, πρώην συνεργάτη του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού στο σπίτι του στον Ωρωπό, την περίοδο 2011 -2013. Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα σε δεύτερο βαθμό (Μικτό Ορκωτό Εφετείο), αλλά η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο, υπέβαλε αίτημα διακοπής. Ο κατηγορούμενος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη 12 ετών με αναστολή.

Ο 70χρονος ντράμερ κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού, τότε μόλις έξι ετών, που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2011 και συνεχίστηκαν έως και τον Μάιο του 2013. Ο μουσικός βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κακουργηματικές διώξεις, καθώς η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι κατηγορίες αφορούν πέντε κορίτσια, τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013. Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του, αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε και πλέον αναμένεται να κληθεί από ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.


[There are no radio stations in the database]