Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος»

8 Απριλίου 2022

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν την Κυριακή 10 Απριλίου στα δρομολόγια του Τραμ στη γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος» λόγω της διεξαγωγής του «34ου ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ» στον Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ στη γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος», θα έχουν προσωρινά τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ».

Διοργανώνεται για 34η φορά ο Βαρτζάκειος Αγώνας Δρόμου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, την Κυριακή 10 Απριλίου 2022. Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε αλλαγές στα δρομολόγια του Τραμ.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ και η οργανωτική επιτροπή, σε συνεργασία και συνεννόηση με τον Δήμο Πειραιά, τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και χορηγούς, αποφάσισε τη διοργάνωση του 34ου ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΥ Δρόμου, την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου, η ΣΤΑΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ στη γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος», θα έχουν προσωρινά τερματικό σταθμό τη στάση «ΣΕΦ».


[There are no radio stations in the database]