Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

8 Απριλίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Αγ. Παντελεήμονας: Παιδιά ζούσαν σε τρώγλη με κατσαρίδες και ποντίκια

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν όσα ήρθαν χθες στην επιφάνεια από την υπόθεση των κακοποιημένων παιδιών που ζούσαν σε τρώγλη στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ειδικότερα όπως προκύπτει από τα στοιχεία μία 30χρονη μητέρα και ο 54χρονος σύντροφός της κακοποιούσαν τρία παιδιά. Όπως προέκυψε από την προανάκριση η μητέρα τα πήγαινε κάθε απόγευμα έξω από την εκκλησία στο Μοναστηράκι και τα υποχρέωνε να ζητιανεύουν. Μάλιστα φέρεται να τους έδινε και φαγητό από τα σκουπίδια, καθώς θα τα παρατούσε υπό συνθήκες που προκαλούν ανατριχίλα. Την καταγγελία την έκανε χθες στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα ο 48χρονος Έλληνας εν διαστάσει σύζυγος της 30χρονης Αλβανίδας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μεταβούν στο σπίτι κολαστήριο και να περάσουν χειροπέδες στη μητέρα αλλά και τον μεσήλικα σύντροφό της.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων μαζί με ανθρώπους απο τη ΜΚΟ “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σπίτι – κολαστήριο στη Νέα Σμύρνη για το 10χρονο κορίτσι

Μία επαναλαμβανόμενη φρίκη ζούσε για χρόνια ένα 10χρονο παιδί στη Νέα Σμύρνη, αφού ο 47χρονος Ρουμάνος πατέρας της σεσημασμένος για κλοπές όχι μόνο την έσπαγε στο ξύλο αλλά την κακοποιούσε και σεξουαλικά.

Μάλιστα προκειμένου να υποκύπτει στις αρρωστημένες του ορέξεις κάθε φορά που το παιδί που αντιστεκόταν της έκαιγε τα χέρια στο μάτι της κουζίνας για να την τιμωρήσει. Την αδιανόητη και απάνθρωπη αυτή η ιστορία με θύμα του ανυπεράσπιστο παιδί αποκάλυψε πρόσωπο το περιβάλλον του πατέρα, το οποίο έζησε από κοντά το σκηνικό. Η καταγγελία διαβιβάστηκε στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας ομονοίας και οι έμπειροι αξιωματικοί που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη διαχείριση αυτών των ευαίσθητων υποθέσεων μετά από ενημέρωση της εισαγγελέας ανηλίκων κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον κτηνώδη ρουμάνου και να οδηγήσουν τη δεκάχρονη στον Παίδων.

Οι πληροφορίες λένε ότι το παιδάκι βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Επειδή η μητέρα του το έχει εγκαταλείψει χρόνια και συγγενικά πρόσωπα δεν υπάρχουν, το παιδί θα οδηγηθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Στα “χέρια” της ΕΛ.ΑΣ. ο πρωταγωνιστής του ντοκιμαντέρ με το πυροβόλο

Την παρέμβαση των ανδρών της Κρατικής Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προκάλεσε ντοκιμαντέρ του Βρετανικού VICE για το ελληνικό ραπ.

Στο ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα στη Δυτική Αττική, εμφανίζεται ένας άντρας να κρατάει ένα όπλο. Η συγκεκριμένη σκηνή αναστάτωσε την ΕΛ.ΑΣ, η οποία ξεκίνησε έρευνα για τον άντρα που ποζάρει με το πυροβόλο όπλο. Παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε χθες έφοδος στο σπίτι του, στο Μενίδι όπου οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε επιθέσεις με στόχο χρηματοκιβώτια.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν το εν λόγω όπλο που εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ και σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων.


[There are no radio stations in the database]