Δέχομαι απειλές για να σταματήσει η έρευνα, λέει ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου

8 Απριλίου 2022

Ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε για τα περιουσιακά στοιχεία της Ευγενίας Κούτρα, αλλά και το πληρεξούσιο που είχε κάνει η ίδια η 69χρονη στον Μάνο Δασκαλάκη. Παράλληλα αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές προκειμένου να σταματήσει την έρευνα.

“Η σπιτονοικοκυρά τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτη, είχε κάποια προβλήματα υγείας, αλλά όχι το πρόβλημα που το ζευγάρι είχε δημοσίως αναφέρει. Η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, και η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται ότι πέθανε από διαφορετικά αίτια. Έχουμε καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία Πατρών να εκταφεί η 69χρονη για να βρούμε στοιχεία σχετικά με τον θάνατο της ίδιας αλλά και στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν και να συνδέονται με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων δύο τέκνων εφόσον αποδειχτεί το ίδιο και γι’ αυτά”, ανέφερε αρχικά μιλώντας στο ΜEGA.

“Δέχθηκα απειλές”

“Δεν θα σταματήσω την έρευνα όσες απειλές και αν δεχτώ, καθώς δέχθηκα απειλές από άγνωστο ο οποίος με κάλεσε και μου είπε να σταματήσω την έρευνα. Δεν θα σταματήσουμε γιατί διακυβεύονται χρήματα, αλλά προσβάλουν έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει, αλλά και γιατί το πληρεξούσιο είναι πλαστό. Η γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, δεν είχε σώας τα φρένας της, όπως ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν ήταν σε θέση να κάνει πληρεξούσιο σε οποιονδήποτε. Το πληρεξούσιο ελήφθη από τον συμβολαιογράφο, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο”, συμπλήρωσε.

Όταν θα κατατεθούν οι μηνύσεις θα κληθούν όλοι όσοι εμπλεκονται να καταθέσουν. Τα σπίτια παρόλο που είχαν χρέη η αντικειμενική τους αξία είναι μεγαλύτερη. Το στούντιο που έκανε τα video clip ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν ελεύθερο χρεών. Δεν πλήρωναν το ρεύμα. Οι λίρες υπάρχουν και ο εντολέας μου, γνωρίζε από τον πατέρα της 69χρονης ότι υπάρχουν”, κατέληξε λέγοντας ο κ. Θεοδωρόπουλος.


[There are no radio stations in the database]