Έδινα €4.000 το μήνα για τα παιδιά και αυτά ζούσαν μέσα στις κατσαρίδες λέει ο πατέρας των παιδιών στον Αγ. Παντελεήμονα

8 Απριλίου 2022

Την απόλυτη εξαθλίωση βίωναν τα τρία παιδιά στον Άγιο Παντελεήμονα τα οποία βρέθηκαν να ζουν στο διαμέρισμα – τρώγλη μαζί με τη μητέρα τους και το σύντροφό της. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας των παιδιών, ζούσαν ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια ενώ η μητέρα τους δεν δίσταζε να τα βάζει να ζητιανεύουν.

«Τα είχε πεινασμένα τα παιδιά. Τα κακοποιούσαν σίγουρα. Είχα 4 καταγγελίες ότι έβαζε τα παιδιά σε μία εκκλησία στο Μοναστηράκι και ζητιάνευαν και αυτή πωλούσε εικόνες μου είπαν», δηλώνει ο κ. Γιώργος Τζαμαντάκης ο οποίος έστελνε 4 χιλιάδες ευρώ στην πρώην σύζυγό του για τα έξοδα των παιδιών αλλά τα χρήματα πήγαιναν αλλού.

«Της είχα δώσει ένα χίλιαρικο, χαρτζιλίκι για τα παιδιά γιατί τα άλλα έξοδα τα πλήρωνα εγώ. Έδινα 4 χιλιάρικα το μήνα αλλά της τα έπαιρνε αυτός, ο νταβατζής, και τα έτρωγε στα ναρκωτικά. Πήγαινα σπίτι να τα δω και αυτή έπαιρνε τον άλλον τηλέφωνο και του έλεγε έλα να τον δείρεις», αποκαλύπτει ο κ. Τζαμαντάκης.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του πατέρα για όσα είδε σε ένα βίντεο από το εσωτερικό του διαμερίσματος που τράβηξε μια γνωστή του. «Όταν μια κοπέλα που είχε πάει στο σπίτι τρόφιμα μου έδειξε το βίντεο που έδειχνε ένα μαύρο πράγμα, γεμάτο κατσαρίδες λιποθύμησα κατευθείαν. Μόνο σε ναζιστικά στρατόπεδα είχα ξαναδεί τέτοιες εικόνες. Φρικιαστικό θέαμα», περιγράφει.

«Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, το ίδιο και τα κρεβάτια. Και ποντίκια είχε μέσα. Είχα βάλει ανθρώπους από την πολυκατοικία να μαθαίνουν πως ζουν τα παιδιά και μου έλεγαν βρώμα και δυσωδία», προσθέτει ο κ. Τζαμαντάκης.

Τα τρία παιδιά νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παίδων και όπως λέει ο πατέρας τους είναι πλέον σε καλά χέρια. «Τα ειδα καθαρά, γυαλισμένα και άνοιξε η ψυχή μου. Δεν με άφηναν καν να τα δω τόσο καιρό. Ο άλλος ήταν επικίνδυνος τύπος, βίαιος, θα με σκότωνε αν πλησίαζα», τονίζει ο κ. Τζαμαντάκης.

Το μεσημέρι, ο ίδιος πήγε στον εισαγγελέα ανήλικων και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να βλέπει ξανά τα παιδιά του με την ελπίδα να αναλάβει και την επιμέλειά τους.


[There are no radio stations in the database]