Υπόθεση τριών νεκρών στην Πάτρα- Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

7 Απριλίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, συζήτησαν για το χρονικό της υπόθεσης της Πάτρας, με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr.

Μετά την απολογία της, ημέρα Δευτέρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στις φυλακές. Η απολογία της, δεν έπεισε την 18η τακτική ανακρίτρια και την εισαγγελία, με την Ρούλα να δηλώνει αθώα και να ξεσπά σε κλάματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο διήρκησε η απολογία παρέμενε ψυχρή και συνειδητοποιημένη ενώπιον της ανακρίτριας και έδωσε μάχη προκειμένου να πείσει για την αθωότητα της. Το βασικό επιχείρημα που προέταξε στα στοιχεία της δικογραφίας, ήταν ότι οι γιατροί από αμέλεια ή ιατρικό λάθος χορήγησαν τη θανατηφόρα κεταμίνη στην κόρη της Τζωρτζίνα.

Με στόχο να απαντήσει στο ερώτημα που αφορά στον τρόπο προμήθειας της κεταμίνης , η ανακρίτρια ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Πισπιρίγκου, η οποία πλέον είναι κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού. Εισαγγελέας και ανακρίτρια εκτιμούν ότι οι οκτώ συσκευές που εντοπίστηκαν από την ελληνική αστυνομία στην κατοχή της Πισπιρίγκου θα αποσαφηνιστεί κρίσιμες πτυχές της υπόθεσης.

Σήμερα, Τετάρτη, ο Μάνος Δασκαλάκης θα μεταβεί στην ανακρίτρια ως αντίδικος στην υπόθεση του θανάτου του 9χρονου παιδιού, για να στηρίξει επίσημα τις κατηγορίες σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του.

Τέλος, ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η ίδια διαθέτει όλα τα κριτήρια που απαιτεί ο νόμος ώστε να βρίσκεται υπό περιοριστικούς όρους και όχι προφυλακισμένη. Αυτό σημαίνει ότι θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.


[There are no radio stations in the database]