Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε ενημερώσει τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς για τον θάνατο της μία ημέρα νωρίτερα!

6 Απριλίου 2022

Ο θάνατος αλλά και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε, της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που έμεναν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών καθώς στο φως έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία. Η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού στην Πάτρα, η συνταξιούχος φιλόλογος Ευγενία Κούτρα πέθανε στο νοσοκομείο στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, ωστόσο μία νέα πληροφορία που παρουσιάστηκε θέλει την προφυλακισμένη, Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε ενημερώσει τους συγγενείς της μία ημέρα νωρίτερα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Live News στο MEGA, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά από τη Ρούλα Πισπιρίγκου την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Ωστόσο, με έκπληξη είδαν ότι ο θάνατός της πιστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

«Η γυναίκα όσο κατάλαβα κι απ’ όσα έχουμε ακούει γύρω γύρω, ‘άνοιξε’ λίγο πίσω από όσο μάθαμε από την κατάκλιση μάλλον κι έπαθε πυρετό. Από εκεί και πέρα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς», λέει γειτόνισσά της. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, η 67χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε.

«Όχι, δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα. Είχε τα άκρα του ποδιού λίγο, έτσι σαν παράλυτα και το χέρι, αλλά κινούταν. Το μυαλό της ξυράφι δεν τα είχε χάσει η γυναίκα, ήταν νέα, πέθανε στα 67, δεν ήταν 69, 69 θα ήταν τώρα».


[There are no radio stations in the database]