Ο Batman αποκτάει το δικό του podcast στο Spotify

6 Απριλίου 2022

Η DC επεκτείνει τις ιστορίες με τον Batman και στο Spotify. Μάλιστα, ανακοινώθηκε πως στις 3 Μαΐου θα κυκλοφορήσει ένα πρωτότυπο podcast μέσα από την streaming πλατφόρμα με τίτλο «Batman Unburied».

Στο νέο podcast η φωνή του Bruce Wayne, aka Batman, θα είναι Winston Duke. Ενώ, τη δημιουργία της πρωτότυπης ιστορίας για λογαριασμό του Spotify έχει αναλάβει ο David S. Goyer, ο σεναριογράφος του «The Dark Knight».

Το νέο podcast με πρωταγωνιστή τον θρυλικό χαρακτήρα των κόμικς θα φτάσει ένα χρόνο μετά την πολυετή συμφωνία ανάμεσα στο Spotify, τη Warner Bros. και τη DC. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να φέρει και άλλο πρωτότυπο περιεχόμενο για τη streaming πλατφόρμα με podcasts που αναμένεται να επικεντρωθούν στις Wonder Woman, Lois Lane, Catwoman και Batgirl.

Το «Batman Unburied» θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ενώ θα υπάρχουν μεταγλωττίσεις με ηθοποιούς κάθε χώρας για τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ινδονησία, την Ιταλία, την Ιαπωνία και το Μεξικό. Στην αγγλόφωνη έκδοση θα χαρίσουν τις φωνές τους εκτός από τον Duke ως Batman, θα περιλαμβάνει τους Hasan Minhaj ως The Riddler, Jason Isaacs ως Alfred, Gina Rodriguez ως Barbara Gordon, Lance Reddick ως Thomas Wayne, Toks Olagundoye ως Martha Wayne. Ο John Rhys-Davies ως Dr. Hunter και η Ashly Burch ως Vicki Vale.

Σύμφωνα με την περίληψη του podcast, η σειρά θα ξεκινήσει με τον Wayne να εργάζεται ως ιατροδικαστής στο νοσοκομείο του Gotham, εξετάζοντας τα θύματα ενός κατά συρροή δολοφόνου γνωστού ως The Harvester.


[There are no radio stations in the database]