Harry Styles: Το νέο του τραγούδι «As It Was» σπάει ένα ξεχωριστό ρεκόρ στο Spotify

5 Απριλίου 2022

ΟHarry Styles μετά τη διάλυση του συγκροτήματος One Direction έχει αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει. Το νέο του single «As It Was» κυκλοφόρησε την Παρασκευή 1 Απριλίου και σημείωσε νέο ρεκόρ στο Spotify την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Το Σάββατο, 2 Απριλίου, το Spotify επιβεβαίωσε ότι το νέο τραγούδι του γνωστού Βρετανού καλλιτέχνη και πρώτο του single από το νέο του άλμπουμ «Harry’s House» είναι πλέον το τραγούδι με τα περισσότερα streams στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια μέρα. Το «As It Was» συγκέντρωσε σε μία ημέρα 8,3 εκατομμύρια streams ξεπερνώντας έτσι το «Driver’s License» της Olivia Rodrigo που είχε συγκεντρώσει σε μία ημέρα 8 εκατομμύρια streams.

Το νέο τραγούδι του Harry Styles έγινε, επίσης, το τραγούδι με τα περισσότερα streams παγκοσμίως στο Spotify σε μια μέρα για το 2022 μέχρι στιγμής. Το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 21,6 εκατομμύρια streams την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του. Το προηγούμενο ρεκόρ streams για το 2022 κρατούσε το τραγούδι «Envolver» της Anitta, το οποίο είδε 8,6 εκατομμύρια streams σε μία ημέρα μέσα στον Μάρτιο.

Το «As It Was», το οποίο κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου, είναι η πρώτη γεύση από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ του Styles, που θα έχει τον τίτλο «Harry’s House». Το άλμπουμ με 13 κομμάτια έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου.

Για το νέο του άλμπουμ ο Styles έχει δηλώσει:

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που αυτό είναι το πιο περήφανο που έχω κάνει για κάτι που έχω κάνει μέχρι τώρα. Αισθάνομαι πιο άνετα με τον εαυτό μου και πιο χαρούμενη με αυτό που φτιάχνω»


[There are no radio stations in the database]