Ρούλα Πισπιρίγκου: απενεργοποίησε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας

5 Απριλίου 2022

Νέες πληροφορίες γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες των γιατρών και νοσηλευτών, η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο που βρισκόταν συνδεδεμένο με το παιδί. Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο στην ιστορία της Πάτρας, το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που αφορά την 33χρονη κατηγορούμενη μητέρα, καθώς οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις του 9χρονου παιδιού ακόμα και από απόσταση. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, όταν εισέβαλαν στο δωμάτιο την ημέρα (29/1/2022) που εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο, το όργανο δεν λειτουργούσε!

Η γιατρός και η νοσηλεύτρια που μπήκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου για να σώσουν την 9χρονη παρατήρησαν ότι από το οξύμετρο δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που προειδοποιούσε ότι πέφτουν οι σφίξεις και τα επίπεδα οξυγόνου του παιδιού. Στη δικογραφία -μεταξύ άλλων- αναφέρεται πως το παιδί ήταν απνοϊκό με βραδυκαρδία.

Σχετικά με τον ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου πως οι γιατροί έδωσαν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, στη δικογραφία υποστηρίζεται πως ο τελευταίος γιατρός επισκέφθηκε το παιδί μία ώρα πριν αυτό καταλήξει και επίσης πως στην κλινική δεν υπάρχει καν κεταμίνη.


[There are no radio stations in the database]