Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι θέσεις τους στην παγκόσμια κατάταξη

4 Απριλίου 2022

Αρκετούς βαθμούς έχασε η Μαρία Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μαϊάμι, με αποτέλεσμα να χάσει μία θέση και να βρίσκεται από σήμερα στο Νο4.

Οι αλλαγές στο Top10 των γυναικών, όσο και των ανδρών, είναι σημαντικές. Στο Νο1 και επίσημα βρίσκεται στις γυναίκες πλέον η Ιγκα Σβιόντεκ, η οποία έχει «χτίσει» και σημαντική διαφορά από το Νο2, την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (6.711 εναντίον 4.975).

Η Τσέχα είναι κοντά με την Μπαντόσα που κέρδισε τρεις θέσεις και είναι στο Νο3 (4.970), μια ανάσα κυριολεκτικά από την αντίπαλό της, ενώ ακολουθεί η Σάκκαρη με 4.705.

Από μία θέση ανέβηκαν Κονταβέιτ (Νο6) και Πλίσκοβα (Νο7) και τρεις η Ντάνιελ Κόλινς που είναι πλέον στο Νο8. Μουγκουρούθα και Τζαμπέρ κλείνουν την δεκάδα, ενώ η Πεγκούλα είχε άνοδο 8 θέσεων και είναι στο Νο13.

Ο Ζβέρεφ στο Νο3

Στους άνδρες ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επέστρεψε στο Νο3. Οριακά μεν, με 80 πόντους διαφορά από τον Ναδάλ ο οποίος βέβαια ετοιμάζεται για την χωμάτινη σεζόν…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει στο Νο5, όπως και ο Τζόκοβιτς στο Νο1 μπροστά από τον Μεντβέντεφ με 10 πόντους μόλις διαφορά.

Στο Νο7 ανέβηκε ο Κάσπερ Ρουντ, ρίχνοντας μία θέση τον Ρούμπλεφ, ενώ στο Νο10 είναι ο Κάμερον Νόρι που ανέβηκε δύο θέσεις και στο Νο11 ο Αλκαράθ μετά τον θρίαμβό του στο Μαϊάμι. Τέσσερις θέσεις έχασε ο Χουρκάτζ που είναι στο Νο14.

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr


[There are no radio stations in the database]