Netflix: 10 ταινίες που έρχονται τον Απρίλιο

1 Απριλίου 2022

Κάνουν πρεμιέρα!

Ποιες ταινίες μας περιμένουν, πως και πως, για τον μήνα Απρίλιο; Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις… αλλά 10 ταινίες ξεκινούν στο Netflix ώστε να μην μείνουμε χωρίς συντροφιά!

01/04

Battle: Freestyle

Η Αμάλιε ενθουσιάζεται όταν η ομάδα χορού που έχει με τον Μίκαελ επιλέγεται σε διαγωνισμό στο Παρίσι, αλλά αποσυντονίζεται όταν ξαναβλέπει μετά από καιρό τη μητέρα της.

Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood

Ένας άντρας αφηγείται ιστορίες της ζωής του από όταν ήταν δέκα χρονών στο Χιούστον του 1969, μέσα από τη φανταστική και νοσταλγική αφήγηση ενός ταξιδιού στο φεγγάρι.

Out of My League

Μετά την εγχείρηση, η ζωή της Μάρτα κρέμεται από μια κλωστή, ενώ ο αληθινός έρωτας είναι κοντά. Μπορεί όμως η καρδιά να επιβληθεί σε παλιά μυστικά – και μια άστατη μοίρα;

06/04

Furioza

Μια αστυνομικός κάνει στον πρώην της μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί: είτε θα εισχωρήσει και θα καταδώσει μια συμμορία χούλιγκαν είτε ο αδελφός του θα πάει φυλακή.

08/04

Dancing on Glass

Όταν η πίεση απειλεί μια μπαλαρίνα που πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση, τότε μαζί με μια άλλη χορεύτρια βρίσκουν ελπίδα στη φιλία τους, ξεφεύγοντας από τον αληθινό κόσμο.

Metal Lords

Οι απροσάρμοστοι έφηβοι Χάντερ και Κέβιν ξέρουν καλά πώς θα λάμψουν: πρέπει να αφοσιωθούν στη μέταλ, να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων και να δοξαστούν ως θεοί.

The In Between

Μια πληγωμένη έφηβη χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα τραγικό ατύχημα και αρχίζει να πιστεύει ότι της στέλνει σημάδια από τον τάφο.

15/04

Choose or Die

Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του ’80 και μπαίνουν σ’ έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου.

20/04

The Turning Point

Ένας τεμπέλης που κάνει ό,τι μπορεί για να αποφεύγει τις συγκρούσεις γίνεται φίλος με έναν επικίνδυνο κακοποιό που μπουκάρει ξαφνικά στη ζωή του.

22/04

Along for the Ride

Η επιμελής Όντεν γνωρίζει το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο τον μυστηριώδη Ιλάι, ο οποίος τη βοηθά με νυχτερινές περιπέτειες να ζήσει την ανέμελη εφηβική ζωή που δεν είχε.

29/04

Honeymoon with My Mother

Ένας θλιμμένος άντρας που τον παράτησαν λίγο πριν από τον γάμο αναγκάζεται να κάνει το ταξίδι του μέλιτος… με την αυταρχική μητέρα του.


[There are no radio stations in the database]