Υπόθεση τριών νεκρών στην Πάτρα – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

1 Απριλίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, συζήτησαν για το χρονικό της υπόθεσης της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την Τετάρτη το απόγευμα ο εισαγγελέας Αντώνιος Ελευθεριανός, ζήτησε από τον ανακριτή την έκδοση του εντάλματος σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Λίγο αργότερα κατά τις 19:00 η Ρούλα, η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, φτάνει στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται στον 11ο όροφο.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, έκανε γνωστό ότι δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στην συνέχεια την αναλαμβάνει ο δικηγόρος Ιωάννου Νικόλαος. Όμως χθες αργά το βράδυ αλλάζει και αυτό, καθώς ούτε ο κ. Ιωάννου θα αναλάβει την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου.

Χθες το πρωί, ημέρα Πέμπτη η Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στην Ευελπίδων. Αρχικά οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια συνοδεία πάντα ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας κ. Γρηγόρης Λέων ανέφερε πως λύθηκε ένα περιστατικό που βρισκόταν σε εξέλιξη και στο οποίο υπήρχε η δυνατότητα οι ειδικοί να προβούν σε πάρα πολλές εξετάσεις.

Ο κ. Λέων τόνισε χαρακτηριστικά πως η κεταμίνη, η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του παιδιού βασάνισε το παιδί μέχρι να καταλήξει.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη στο παιδί χορηγήθηκε μεγάλη δόση μάλλον ενδοφλέβια η οποία μπορεί να θανατώσει έναν ενήλικα. Η μικρή Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή 10-15 λεπτά μετά.E

Ότι ψηφιακό πειστήριο ανήκει στην 33χρονη (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικό εργαστήρια.

Πλέον θα εξεταστούν και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις και των άλλων δύο παιδιών (Μαλένας και Ίριδας). Η επιτροπή μελετά τους δύο θανάτους και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ένα ασφαλές πόρισμα, το οποίο δεν θα μπορεί να αμφισβητήσει.

Σιγά σιγά θα γίνει έρευνα και για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς, η οποία ήταν μια ανήμπορη γυναίκα καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα καθώς βρίσκομαι και εγώ όπως εσείς στην αναμονή των δικαστικών αποφάσεων.


[There are no radio stations in the database]