Αστατος ο καιρός σήμερα με βροχές, καταιγίδες και σκόνη-Δυσοίωνες οι προβλέψεις από τα Μερομήνια για το επόμενο δίμηνο

1 Απριλίου 2022

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και τα βόρεια, οι οποίες στα βορειοδυτικά είναι πιθανό πρόσκαιρα να είναι ισχυρές.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βορειοδυτικά όπου η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Περίεργες και δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις από τα Μερομήνια για το επόμενο διάστημα καθώς παρά την εποχή ο καιρός παραμένει χειμωνιάτικος.

Τα Μερομήνια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού!

Είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο. Σύμφωνα με όσα «προβλέπουν», από 21 έως 31 Μαρτίου θα υπάρχουν διαστήματα κακοκαιρίας. Το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται και από 1 έως 5 Απριλίου. Τα φαινόμενα γίνονται πιο ήπια από 6 έως 13 Απριλίου που ο καιρός θα είναι βροχερός, όπως επίσης και για το διάστημα από 14 έως 20 του μήνα.

Εάν επαληθευτούν τα Μερομήνια, μάλλον Πάσχα θα κάνουμε με άσχημο καιρό, καθώς από 21 έως 30 Απριλίου, μέσα στο Πάσχα δηλαδή, όλα δείχνουν κακοκαιρία (γκρίζα σύννεφα από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά και δυτικά προς νότο και ανατολικά προς δυτικά).


[There are no radio stations in the database]