Το τραγούδι της Taylor Swift που έδωσε έμπνευση για ένα από τα νέα επεισόδια του «Bridgerton»

31 Μαρτίου 2022

Ποιος ήξερε ότι η Taylor Swift ήταν μέρος της ιστορίας του «Bridgerton»;

Την Τρίτη, μια από τους σεναριογράφους της επιτυχημένης σειράς του Netflix αποκάλυψε στο Twitter ότι το τραγούδι που άκουγε και της έδωσε έμπνευση ενώ έγραφε ένα από τα νέα επεισόδια της σειράς ήταν ένα κομμάτι από το άλμπουμ «Folklore» (2020) της Taylor Swift.

«Fun fact! Ο ανεπίσημος ύμνος μου ενώ έγραφα αυτό το επεισόδιο του “Bridgerton” ήταν το “Illicit Affairs” της Taylor Swift», έγραψε στο Twitter η Abby McDonald, αναφερόμενη στο πέμπτο επεισόδιο («An Unthinkable Fate») για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, που κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου.

Η Abby McDonald συμπεριέλαβε επίσης στο tweet έναν στίχο από την γέφυρα του τραγουδιού που ήταν το σημείο το οποίο της έδωσε μεγάλη έμπνευση: «Μου έδειξες χρώματα / Ξέρεις ότι δεν μπορώ να δω με κανέναν άλλο…»

Αν και θα ήταν ατόπημα – και σίγουρα θα διακινδυνεύαμε να μπούμε στη μαύρη λίστα της Lady Whistledown – να προδώσουμε το εν λόγω επεισόδιο, η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton» επικεντρώνεται στην ερωτική ζωή του μεγαλύτερου αδελφού της οικογένειας Bridgerton, του Anthony.

Μετά τον γάμο της μικρότερης αδελφής του Daphne (Phoebe Dynevor) με τον επιβλητικό δούκα του Hastings (Regé-Jean Page) στην πρώτη σεζόν, η πίεση πέφτει τώρα στον Λόρδο Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) για να βρει μια κατάλληλη σύζυγο στην Αγγλία της εποχής της Αντιβασιλείας.

Το μόνο πρόβλημα; Είναι διχασμένος ανάμεσα στις ετεροθαλείς αδελφές Edwina και Kate Sharma, τις οποίες υποδύονται αντίστοιχα οι πρωτοεμφανιζόμενες Charithra Chandran και Simone Ashley.

Από την πρεμιέρα του την ημέρα των Χριστουγέννων του 2020 μέχρι σήμερα, το «Bridgerton» έχει μεταμορφώσει έξυπνα πολλές σύγχρονες επιτυχίες σε κλασικά έγχορδα ορχηστρικά κομμάτια ιδανικά για χορό στον 19ο αιώνα.

Από το «Thank U Next» της Ariana Grande, το «Girls Like You» των Maroon 5 και ακόμη και το «Wildest Dreams» της Taylor Swift στην πρώτη σεζόν μέχρι το «Dancing on My Own» της Robyn, το «Sign Of The Times» του Harry Styles και το «Wrecking Ball» της Miley Cyrus στη δεύτερη σεζόν.


[There are no radio stations in the database]