Ρούλα Πισπιρίγκου: Βγήκε από την ανακρίτρια και επιστρέφει στη ΓΑΔΑ

31 Μαρτίου 2022

Πρόσωπο με πρόσωπο με τη 18η τακτική ανακρίτρια  έρχεται αυτή την ώρα η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών στη Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή κάτω από συνθήκες, τις οποίες ερευνούν εις βάθος πλέον οι αρμόδιες αρχές.

Αρχικά οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών. Στη συνέχεια με τα πόδια μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο κόσμος που βρίσκεται παρών στο σημείο την αποδοκίμασε φωνάζοντας «γιατί» και «σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!».

Η μεταφορά από τον εισαγγελέα στην ανακρίτρια 

Αφού εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος της για τη δολοφονία της κόρης της, η κατηγορουμένη  οδηγήθηκε  στην ανακρίτρια προκειμένου όπως εκτιμάται, να λάβει προθεσμία για την απολογία της.

Η Πισπιρίγκου έφτασε λίγο πριν τις 11:00, στην Ευελπίδων χωρίς δικηγόρο, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένα μαύρο μπουφάν και κουκούλα.

Δολοφόνος είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ το μόνο που έμενε για να τεκμηριωθεί και επιστημονικά, ήταν η ποσότητα κεταμίνης που χορηγήθηκε στη μικρή.

Χθες, ο καθηγητής Τοξικολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Ράικος, τεκμηρίωσε μετά απο σειρά επαληθεύσεων, ότι η κεταμίνη ήταν στο ανώτατο επίπεδο 3, δηλαδή θανατηφόρα δόση που για ένα παιδί όπως η Τζωρτζίνα, ο θάνατος επέρχεται σε 5 έως 20 λεπτά.

Τα ερωτήματα που ζητούν πλέον απάντηση είναι πολλά.

Πρώτον: είχε συνεργούς η 33χρονη Πισπιριγκου; Στο κάδρο των ερευνων είναι δυο άτομα που εξετάζεται αν γνώριζαν κάτι και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση. Για την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στην μητέρα των τριών παιδιών μίλησε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, ο οποίος επισήμανε ότι η αστυνομία ψάχνει τυχόν εμπλοκή άλλων προσώπων.

Δεύτερον: Πώς, από πού και πότε προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου; Μέσω διαδικτύου ή χρησιμοποίησε κάποια χάπια αντικαταθλιπτικά που ελάμβανε η ίδια ή μήπως ναρκωτικά που έχουν ως βάση τη συγκεκριμένη ουσία; Για τον λόγο αυτό το κινητό της τηλέφωνό κατασχέθηκε προκειμένου να γίνει φύλλο κλαι φτερό και να ανασυρθούν και αρχεία πουν έχουν διαγραφεί.

Τρίτον: Πώς δηλητηρίασε την Τζωρτζίνα; Χρησιμοποιώντας κάποια ένεση ή μέσω της ρινικής οδού δηλαδή χορήγησε κάποια εισπνεόμενα στην 9xρονη κόρη της για να της «πάρει» τη ζωή;

Τέταρτον: Οι δυο θάνατοι, της Μαλένας και της Ιριδος οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια με κεντρικό πρόσωπο τη Ρούλα που προκάλεσε βίαιο θάνατο; Οι πλάκες με αίμα και ιστούς απο τα δυο παιδιά είναι στα αρχεία της Ιατροδικαστικης Υπηρεσίας και θα εξεταστούν εκ νέου.


[There are no radio stations in the database]