Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκούδακη

30 Μαρτίου 2022

Συνελήφθη πατέρας που προσπάθησε να σκοτώσει τον γιο του με τσεκούρι

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 70χρονος πατέρας ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει με τσεκούρι τον 45χρονο γιο του. Το συμβάν σημειώθηκε σε περιοχή της Πέλλας.

Πατέρας και γιος τσακώθηκαν άσχημα μέσα σε αποθήκη που βρίσκεται στο σπίτι του γιου με τον πατέρα να αρχίζει να γρονθοκοπά το παιδί του και να παίρνει ένα τσεκούρι. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον χτυπήσει στο κεφάλι αλλά τον τραυμάτισε στον λαιμό.

Ο ηλικιωμένος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ποδηλάτης επιτέθηκε σε ηλικιωμένες με κίνητρο την σεξουαλική κακοποίηση

Τον τρόμο έσπειρε ένας νεαρός ποδηλάτης στην περιοχή του Κολωνού όταν αποπειράθηκε να βιάσει μία υπερήλικη γυναίκα.

Μεσημεριανές ώρες, ενας νεαρός μασκοφόρος ποδηλάτης επιτέθηκε σε δύο ηλικιωμένες αδελφές 86 και 93 ετών άρπαξε τη μία και επιχείρησε να τη βιάσει στη μέση του δρομου. Οι δύο ηλικιωμένες αδελφές επέστρεφαν στο σπίτι τους που βρίσκεται στον Κολωνό όταν η μικρότερη γιαγιά 86 χρονών, αισθάνθηκε από πίσω της ένα χέρι να την αρπάζει και να την κολλάει σε ένα σταθμευμένο ΙΧ. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς αιφνιδιάστηκε και πριν προλάβει να αντιδράσει ο ανώμαλος με την μαύρη μάσκα άρχισε να την θωπεύει.

Το σκηνικό της φρίκης με θύμα την ανήμπορη ηλικιωμένη ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια της 93χρονη της αδελφής της, η οποία την έσωσε χάρη στις φωνές της.

Συνελήφθησαν ανήλικοι που λήστεψαν με μαχαίρι ένα ζευγάρι στο Λόφο Φιλοπάππου

Στον Λόφο του Φιλοπάππου δύο ανήλικοι δράστες 14-15 ετών συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στο κέντρο της Αθήνας ως κατηγορούμενη για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι ανήλικοι πλησίασαν ένα ζευγάρι και με την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον άνδρα με σκοπό να αφαιρέσουν το κινητό του. Ο άνδρας όμως αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τον γρονθοκοπήσουν. Του άρπαξαν το κινητό και το ασύρματο ακουστικό και εξαφανίστηκαν. Οι κατηγορούμενοι πέταξαν το μαχαίρι κάπου στο δρόμο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις και αξιοποίηση πληροφοριών αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισε και τους προσήγαγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Ανήλικος μαχαίρωσε ανήλικο έξω από το σχολείο της Γκράβας

Αντιμέτωπος με έναν αδίστακτο 17χρονο ληστή βρέθηκε ένας 16χρονος μαθητής έξω από το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας.

Ο δράστης υπήκοος Αλβανίας προσέγγισε τον 16χρονκ και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να τον ληστέψει. Ο δράστης τραυμάτισε τον μαθητή στο χέρι. Άρπαξε το κινητό τηλέφωνο και λίγα χρήματα που είχε πάνω του , ουσιαστικά το χαρτζιλίκι του και εξαφανίστηκε

Το θύμα ενημέρωσε το 100 και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί ιατρική περίθαλψη.

https://soundcloud.com/tlwxzlmm2h08/3032022a


[There are no radio stations in the database]