Dua Lipa: Ετοιμάζει το τρίτο της άλμπουμ – «Είναι κατά 50% έτοιμο»

28 Μαρτίου 2022

Η Dua Lipa βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της και, καθώς, έχει ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της, φαίνεται ότι η δουλειά δεν έχει σταματήσει. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, το τρίτο άλμπουμ της είναι «κατά 50% έτοιμο» και «αρχίζει να φαίνεται καλό».

Η 26χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο επόμενο άλμπουμ της μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το δεύτερο άλμπουμ της, «Future Nostalgia». Σε συνέντευξή της, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως έχει «γράψει ένα μεγάλο κομμάτι» των τραγουδιών της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Η Dua Lipa αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Elton John στο πλαίσιο του podcast «At Your Service» που παρουσιάζει η ίδια. Όπως δήλωσε σε αυτό:

«Αρχίζω να αισθάνομαι ότι είναι καλό. Είναι κατά 50% έτοιμο.

Αρχίζει να παίρνει μορφή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με μερικά από τα νέα τραγούδια, οπότε είναι πάντα συναρπαστικό να προσβλέπεις σε κάτι»

https://www.instagram.com/p/Ca8ZGnrq8pr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=643b2b20-4bcf-4394-9e20-9010df7a2c65

Σε άλλη της συνέντευξη στο «WSJ. Magazine», η Dua Lipa είχε δηλώσει για το τρίτο άλμπουμ της ότι ήταν «ακόμα σε νηπιακή μορφή» και ότι «δεν βιάζεται» να αποκαλύψει όσα έχει ετοιμάσει. Τότε, είχε αποκαλύψει επίσης πως έχει ηχογραφήσει «πολλά» από τα τραγούδια.

Για το νέο της άλμπουμ είχε δηλώσει:

«Έχει ένα όραμα. Έχει ένα όνομα, νομίζω – προς το παρόν. Είναι απλά διασκεδαστικό να πειραματίζομαι. Πάντα θα κάνω pop μουσική, αλλά έχει τον δικό του μοναδικό ήχο, ο οποίος είναι συναρπαστικός και κάτι που μοιάζει με απόκλιση από το “Future Nostalgia”»

Η Dua Lipa μίλησε και για την ηχητική εξέλιξή της μεταξύ των δύο πρώτων δίσκων της και είχε αναφέρει ότι οι θαυμαστές της ίσως χρειαστεί να περιμένουν λίγο καιρό για το επόμενο άλμπουμ της μετά το «Future Nostalgia». Όπως είχε δηλώσει:

«Για να είμαι ειλικρινής, μάλλον δεν είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν οι θαυμαστές μου – αλλά δεν βιάζομαι να κυκλοφορήσω νέο άλμπουμ»

Εμείς, πάντως, περιμένουμε να ακούσουμε πώς και πώς όλα αυτά που έχει ετοιμάσει η γνωστή τραγουδίστρια!


[There are no radio stations in the database]