Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

28 Μαρτίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση trafficking με θύμα μια Μολδαβή γυναίκα

Εξαρθρώθηκε τριμελής εγκληματική οργάνωση στο κέντρο της Αθήνας, για γενετήσια εκμετάλλευση αλλοδαπής από τη Μολδαβία, από την Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ειδικότερα τρεις αλλοδαποί-μελη της οργάνωσης- δύο άντρες και μια γυναίκα 22-23 ετών – ομοεθνείς του θύματος, συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για ένα σωρό αδικήματα. Η κοπέλα ζούσε μια κόλαση καθώς την εξέδιδαν 30 φορές την ημέρα.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους τρεις και ελευθέρωσαν την ατυχή γυναίκα μαζί με το παιδάκι της.

Στην αλλοδαπή – θύμα εμπορίας ανθρώπων- καθώς και στο ανήλικο τέκνο της, παρασχέθηκε αρωγή και προστασίας.

ΔΙ.ΑΣ. και Ασφάλεια ξετρύπωσαν ναρκωτικά και χιλιάδες ευρώ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του synenas.gr η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Γέρακα, κατά την απογευματινή της περιπολία έλαβε σήμα ότι σε κάποιο πάρκο της περιοχής, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν νεαρό, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας το μηχανάκι με τα κλειδιά στο σημείο. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο μηχανάκι όπου εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες.

Μετά από επισταμένες έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών ταυτοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία του ατόμου και το Τμήμα Ασφαλείας Γέρακα μπήκε στην ενεργό δράση.

Ακολούθησε έρευνα στην οικεία του νεαρού -υπό την παρουσία εισαγγελέα-, με τους ένστολους να βγάζουν τελικά “λαβράκι” αφού στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού βρέθηκαν 55γρ κάνναβης , νάυλον σακουλάκια για την συσκευασία τους και 21.000€.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με το ζευγάρι που έκλεβε κινητά τηλέφωνα

Αυτή τη φορά δύο δράστες (ημεδαποί) ένας άνδρας και μια γυναίκα πάνω σε ένα μηχανάκι κινούνταν πολύ ύποπτα, τόσο ύποπτα που δεν μπορούσε το έμπειρο μάτι των αστυνομικών να το αντιληφθεί.

Τα δύο άτομα μόλις κατάλαβαν ότι είχαν γίνει αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, προσπάθησαν να επιδείξουν μια φυσιολογική συμπεριφορά για να αποφύγουν οποιονδήποτε αστυνομικό έλεγχο. Έτσι στάθμευσαν το μηχανάκι και πέταξαν μια γεμάτη σακούλα στα σκουπίδια. Με αυτή την κίνηση, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους δύο επιβαίνοντες και τους έλεγξαν. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο αποδείχθηκε ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο, ενώ η σακούλα περιείχε 6 κινητά τηλέφωνα, τα οποία οι δράστες δεν μπορούσαν να αιτιολογήσουν την ύπαρξη τους.

Με συνοπτικές διαδικασίες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων για τα περαιτέρω.

Δική Τοπαλούδη – Τετάρτη σερί αναβολή λόγω κορονοϊού

Σε νέα διακοπή τέταρτη κατά σειρά οδηγήθηκε η δική για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της άγριας δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 6 Απριλίου, καθώς ένα μέλος της σύνθεσης νοσεί με κορονοϊό και ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένη η κατάθεση των γονιών της φοιτήτριας. Η οικογένεια Τοπαλούδη ταξίδεψε από Διδυμότειχο για την πολυπόθητη δική και αναγκάζεται να επιστρέψει πίσω.

Στο πλευρό της μητέρας της Ελένης βρίσκονταν οι μανάδες των αδικοχαμένων κοριτσιών της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς.

Αναβολή δίκης Πέτρου Φιλιππίδη ύστερα από ξιφομαχίες

Αν και ο ηθοποιός έφτασε σήμερα το πρωί στο δικαστικό συνοδευόμενος από τον γιο και την γυναίκα του, η δική αναβλήθηκε.

Ειδικότερα σημειώθηκε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δικηγόρων καθώς δεν συμφώνησε η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη στην κατάθεση κεκλεισμένων των θυρών δύο εκ των τριών γυναικών που τον καταγγείλουν.


[There are no radio stations in the database]