Πάτρα: Οι κακώσεις της Μαλένα προήλθαν από την πίεση του δράστη με την παλάμη στο πρόσωπό της

28 Μαρτίου 2022

Όπως όλα δείχνουν οι Αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα μάλιστα με το νεότερο ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εφημερίδα “Μπαμ” της Κυριακής, το οποίο επικαλείται γνωμοδοτήσεις από ιατροδικαστικούς κύκλους, και το οποίο μετέδωσε η εκπομπή “Τι λες Τώρα” του MEGA, τα ευρύματα, σοκάρουν.

Πάτρα – Νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι κακώσεις στο πρόσωπο της Μαλένα προήλθαν από την πίεση του δράστη με την παλάμη του.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει: “Πρόκειται για τυπικές κακώσεις προσώπου σε προσπάθεια απόφραξης των έξω στομίων των αεροφόρων οδών. Οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από τον δράστη κατά την πίεση με την παλάμη του επί του προσώπου της Μαλένα  με αποτέλεσμα απόφραξη έξω στομίων αεροφόρων οδών με επακόλουθο την ασφυξία και τον θάνατο”.

Σε άλλο σημείο υψηλόβαθμη πηγή αναφέρει: “Έχουμε τρεις αιφνίδιους θανάτους παιδιών και μία ανακοπή που βάση όλων των στοιχείων αλλά κυρίως του ιατρικού ιστορικού των παιδιών δεν μπορούν να έχουν προκληθεί από άλλα αίτια πλην της εγκληματικής ενέργειας. Η υπόθεση θα είχε λυθεί πολύ πιο γρήγορα και ενδεχομένως να είχαν σωθεί τα δύο παιδιά της οικογένειας εάν η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένα δεν ήταν τόσο άστοχη“.

Τι συνέβη με Ίριδα και Τζωρτζίνα

Σε ό,τι αφορά την Ίριδα τα ευρήματα με τις ασυκτικές κηλίδες, έντονο πνευματικό οίδημα, ανοξικές βλάβες στον εγκέφαλο, τραύμα – πληγή εντός της στοματικής κοιλότητας και το πανάκι με το αίμα δείχνουν ασφυξία από απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών.

Στην περίπτωση της Τζωρτζίνας αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο του τυπικού ασφυκτικού θανάτου μέσω κάποιου φαρμάκου ή δηλητηρίου.


[There are no radio stations in the database]