ΑΣΕΠ: Λήγουν σήμερα οι αιτήσεις για τις 437 προσλήψεις στο Υπουργείο Μετανάστευσης

28 Μαρτίου 2022

Μέχρι και σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι, θα παραμείνουν ανοικτές οι ηλεκτρονικές αιτήσεις  στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για την υποβολή υποψηφιότητας στην προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 473 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην 2Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, αφορούν σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ οι 473 θέσεις εργασίαςκατανέμονται σε όλη τη χώρα.

Η  2Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 8/23.02.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.) αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων εβδομήντα τριών (473) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην προκήρυξη, πρέπει:

1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία, που έχει οριστεί έως τις 28 Μαρτίου 2022.

2. Να προμηθευτούν και να υποβάλλουν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο οι υποψήφιοι προμηθεύονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο)

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά  με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης)


[There are no radio stations in the database]