Ληστεία στα γραφεία του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου – Έκλεψαν αντικείμενα αξίας 2.500 ευρώ!

24 Μαρτίου 2022

Στον planetwebradio.gr και την εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, καλεσμένος ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου Μηνάς Ζέρβας, ο οποίος αναφέρθηκε για την χθεσινοβραδινή ληστεία που έγινε στα γραφεία του συλλόγου.

Χθες το βράδυ, το ΔΣ είχε το καθιερωμένο συμβούλιο του, κάποιοι πήγαν νωρίτερα και βρήκαν τον σύλλογο ανοιχτό και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Εκλάπησαν μεγάλης αξίας αντικείμενα, με συναισθηματική και πολιτιστική σημασία, όπως το καζάνι τσίπουρου, μπακιρένια σκεύη κ.α, αξίας άνω των 2.500 ευρώ!

“Δεν στεναχωριέμαι για τα μικροπράγματα-όπως ποτήρια ή την σόμπα- αλλά υπήρχαν αντικείμενα στον σύλλογο χρόνων και μεγάλης πολιτιστικής αξίας. Ο Σύλλογος μας είναι σημαντικός για τον τόπο μας καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό κατοίκων κατάγονται από την Ήπειρο.” δήλωσε ο πρόεδρος Μηνάς Ζέρβας.

Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές και έχουν κινηθεί σε νομικές διαδικασίες και αναμένεται να εκδωθεί δελτίο τύπου σε όλα τα μέσα της περιοχής.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών στο Ζεφύρι, σκοπός του είναι να προβάλει την κληρονομιά της Ηπείρου μέσα από τις πολιτιστικές δράσεις του και να γεφυρώσει τις σχέσεις τους με άλλους Συλλόγους διάφορων περιοχών.


[There are no radio stations in the database]