Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

23 Μαρτίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Αυτοκτόνησε στο κελί του ο Πολωνός που σκότωσε το παιδί στην Κυψέλη

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο 33χρονος Πολωνός, ο οποίος είχε σκοτώσει το 7χρονο παιδί, γιο της συντρόφου του πριν 5 χρόνια στην Κυψέλη (2017).

Όπως φαίνεται, ο 33χρονος τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι κ έτσι έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο δράστης συνελήφθη τον φετινό Φεβρουάριο και οδηγήθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας με την κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Αυτοκτόνησε αστυνομικός στο Άγιο Όρος – Τι λενε οι μοναχοί

Μετά την αυτοκτονία του δράστη, έχουμε και την αυτοκτονία ενός αστυνομικού, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο χθες το πρωί στο Άγιο Όρος.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στον αστυνομικό σταθμό Xιλανδαρίου. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια που ο 40χρονος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τους ιερομόναχους, μια από τις αιτίες που οδήγησε τον ένστολο, στην απόφαση αυτή, ήταν οι ατελείωτες ώρες μοναξιάς.

Συνεχίζονται οι ειδικές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Συνεχίζονται για έβδομη ημέρα οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχουν ξεκινήσει έπειτα από εντολή του Yπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, από την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί στοχεύουν στην ευρύτερη περιοχή των κάτω Πατησίων, μια τοποθεσία που διαδραματίζονται πολλές παράνομες δραστηριότητες.

Ο στόχος του οργανωμένου σχεδίου, είναι η πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και σε άλλες περιοχές, που παρουσιάζουν υψηλούς δείκτες παραβατικότητας.

Revenge porn με κορίτσια της διπλανής πόρτας στη Θεσσαλονίκη

Το εκδικητικό πορνό, όπως είναι ο όρος για τον οποίο θα αναφερθούμε, σχετίζεται με τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού εν αγνοία και χωρίς τη συναίνεση του θύματος.

Μάλιστα, σε ειδικές εφαρμογές έχουν δημιουργηθεί προφίλ τα οποία ανεβάζουν βίντεο, γράφοντας με χυδαίο λεξιλόγιο ότι κάνουν σεξ με τις πρώην τους.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία όλες τις υποθέσεις χωρίς αποκλεισμούς, σε συνεργασία με τις εισαγγελικές και άλλες αστυνομικές αρχές.


[There are no radio stations in the database]