Όσκαρ 2022: Θα εμφανιστεί σε ζωντανή σύνδεση ο Ζελένσκι;

23 Μαρτίου 2022

Μία από τις παρουσιάστριες των Όσκαρ 2022, η Amy Schumer πρότεινε να γίνει ζωντανή σύνδεση την ώρα της τελετής απονομής με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022 θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή, 27 Μαρτίου. Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να δούμε κοινωνικά και πολιτικά σχόλια στη σκηνή του Dolby Theater. Μάλιστα, καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, το Hollywood θα αδράξει την ευκαιρία να το σχολιάσει.

Μέσα σε όλα αυτά, μία από τις παρουσιάστριες της φετινής τελετής απονομής, η Amy Schumer, έκανε μία ενδιαφέρουσα πρόταση στους παραγωγούς του σόου και στο κανάλι που θα προβληθεί. Η γνωστή κωμικός πρότεινα να εμφανιστεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2022 μέσω σύνδεσης.

Η Schumer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μίλησε για την επερχόμενη βραδιά των βραβείων, αλλά και την πρόταση αυτή. Η ηθοποιός και stand-up κωμικός δήλωσε:

«Το πρότεινα στ’ αλήθεια. Προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο να έχουμε τον Ζελένσκι μέσω δορυφόρου ή έστω μαγνητοσκοπημένο, στην τελετή, γιατί πιστεύω ότι η δημοτικότητα των Όσκαρ είναι κάτι που θα βοηθήσει την Ουκρανία.

Νομίζω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία να σχολιάσουμε κάποια πράγματα. Δεν φοβάμαι καθόλου να αγγίξω το θέμα του πολέμου, αλλά δεν είμαι παραγωγός της τελετής και δεν αποφασίζω. Υπάρχει σίγουρα πίεση του τύπου “άσε τους ανθρώπους να ξεχαστούν, είναι μόνο μια νύχτα”, αλλά τόσα βλέμματα και αυτιά θα είναι στραμμένα σε εμάς εκείνο το βράδυ»

Μένει να δούμε αν οι παραγωγοί των βραβείων συμμερίζονται την άποψη της!

Η Schumer θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, την Κυριακή 27 Μαρτίου μαζί με τις Wanda Sykes και Regina King. Κάθε μία αναμένεται να είναι υπεύθυνη για την παρουσίαση μίας ώρας του σόου. Η 94η τελετή των Βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες.


[There are no radio stations in the database]