Γιατί η φύση ξέρει – Τι οφέλη έχουν τα φυσικά λαδάκια στα μαλλιά

23 Μαρτίου 2022

Και ποια δε θέλει να έχει λαμπερά, υγιή μαλλιά! Νομίζω πως όλες… Τα μαλλιά είναι ένα θέμα που μας απασχολεί αρκετές ημέρες του χρόνου αφού υπάρχουν οι γνωστές σε όλες μας «εποχές». Η εποχή που τα μαλλιά πέφτουν χωρίς σταματημό, η εποχή που τα μαλλιά φριζάρουν με το που βγεις από το σπίτι, η εποχή που είναι πολύ ξηρά και χρειάζονται εντατική περιποίηση και ενυδάτωση…

Σήμερα όμως θα σταθώ σε αυτό που σου είπα αρχικά, στα λαμπερά και υγιή μαλλιά. Γνωρίζω καλά, ότι έχουν υπάρξει φορές που έχεις φτάσει σε απόγνωση και έχεις δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά, αλλά ίσως δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουν τα μαλλιά σου στην παρούσα φάση.

Γιατί η φύση ξέρει…

Έχεις σκεφτεί άραγε ότι η λύση μπορεί να βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα; Γι’ αυτό είμαι εγώ σήμερα εδώ, για να σου υπενθυμίσω ότι η φύση έχει τη λύση για όλα, ακόμη και για τα μαλλιά μας.

@duygu.cdc

Reply to @gemmamasella hope these tips will help prevent hairloss by oiling 💜 #hairtok #hairoil #hairtips #hairhack #hairturorial #hair #hairgrowth

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Και πιο συγκεκριμένα τα natural hair oils μπορούν να κάνουν θαύματα! Από το να ενδυναμώσουν και να ενυδατώσουν τα μαλλιά μας μέχρι να επανορθώσουν την τρίχα. Καστορέλαιο, λάδι καρύδας, αβοκάντο είναι μερικά από τα φυσικά λαδάκια που θα δούμε σήμερα και μαζί με αυτά και τα οφέλη που παρέχουν στα μαλλιά σου. Πάμε να δούμε;

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας μπορεί να αποτρέψει την πιτυρίδα, να βοηθήσει τις άκρες των μαλλιών σου να μη σπάνε και να μην είναι αφυδατωμένες. Βοηθά ακόμη στην πρόληψη της τριχόπτωσης, αλλά και στη διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών.

@kayli.boyle

and to think i used to be scared of hair oil🤦‍♀️ #hairtok

♬ original sound – Adam Wright

Όταν αγοράζεις λάδι καρύδας, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι ακατέργαστο ή παρθένο! 

Έλαιο Jojoba

Το λάδι Jojoba ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, διατηρεί το τριχωτό της κεφαλής σου καθαρό, μπορεί να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις του τριχωτού της κεφαλής και βοηθάει στην ανάπτυξη των μαλλιών.

Tip: Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το λάδι jojoba αναμειγνύοντάς το με το σαμπουάν ή το conditioner.

Καστορέλαιο

Το διάσημο σε όλες μας καστορέλαιο κάνει πιο λεία τα μαλλιά μας, τα ενδυναμώνει, και αποτρέπει την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών.


[There are no radio stations in the database]