Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

21 Μαρτίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr

Άφησε λιπόθυμη από το ξύλο την 57χρονη σύζυγό του

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στην Κρήτη. Όλα συνέβησαν σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου όταν ένας άνδρας άρχισε να καυγαδίζει έντονα με την σύζυγό του.

Ο 62χρονος πάνω στον καυγά επιτέθηκε στην 57χρονη και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά. Το μένος του ήταν τέτοιο που τελικά την άφησε λιπόθυμη. Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα σε ολόκληρο το κορμί της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 62χρονο ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αλλοδαπός όρμησε και βίασε κοπέλα την ώρα που έκανε μπάνιο

Δεν έχει προηγούμενο ο βιασμός μιας νεαρής γυναίκας την ώρα που έκανε μπάνιο στο λουτρό που βρίσκεται στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού της στην περιοχή Αιγιές της Λακωνίας, από έναν αλλοδαπό ο οποίος την παρακολουθούσε κρυφά και δεν δίστασε να της επιτεθεί.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η άτυχη 24χρονη, ο 45χρονος αλλοδαπός που κατοικεί σε κοντινό σπίτι φαίνεται ότι την είδε να πηγαίνει στο λουτρό και την παρακολούθησε από την κλειδαρότρυπα χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί.

Ξαφνικά, όρμησε μέσα, την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε συνουσία παρά την θέλησή της, ενώ μόλις χόρτασε τις αρρωστημένες ορέξεις του τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον βιαστή στην περιοχή Κορακοβούνι, όπου του πέρασαν χειροπέδες αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ «κυνηγοί χαλκού» που έκλεψαν καλώδια και μέταλλα από κτήματα και μαγαζιά Από το περασμένο Νοέμβριο δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Τρίπολης και Μεγαλόπολης στην Αρκαδία τρεις Έλληνες “κυνηγοί” χαλκού και μετάλλων, οι οποίοι εισέβαλαν σε αγροκτήματα και παραβίαζαν επιχειρήσεις για να κλέψουν καλώδια, μεταλλικά αντικείμενα και εξοπλισμό.

Οι δράστες ηλικίας 17, 19 και 36 χρόνων εντοπίστηκαν ύστερα από έρευνα της Ασφαλείας το βράδυ της Παρασκευής στην Τρίπολη, μόλις είχαν λεηλατήσει μια επιχείρηση από την οποία είχαν κλέψει μεταλλικά αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία τους και ένα όχημα με το οποίο μετακινούνταν.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι είχαν διαπράξει ακόμη οκτώ διακεκριμένες κλοπές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

Ανήλικοι Ρομά ακινητοποίησαν με «αγκαλιά» ηλικιωμένο και τον λήστεψαν

Καρτέρι στην αυλή της κατοικίας ενός 87χρονου στην περιοχή της Ανθήλης στην Φθιώτιδα είχαν στήσει δυο 16χρονοι Ρομά το μεσημέρι της Παρασκευής και, μόλις τον είδαν να βγαίνει από το αγροτικό του φορτηγάκι, όρμησαν κατά πάνω του και ο ένας τον αγκάλιασε ακινητοποιώντας τον.

Ο ηλικιωμένος δεν κατάφερε να αντισταθεί όσο ο δεύτερος δράστης έψαχνε τις τσέπες του παντελονιού του και έβρισκε τα 800 ευρώ που είχε πάνω του. Σαν να μην έφταναν αυτά, οι δυο ανήλικοι άρπαξαν και άλλο χρηματικό ποσό και από το εσωτερικό του σταθμευμένου αγροτικού και τράπηκαν σε φυγή.

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας μετά την επίθεση Ρομα σε παίχτες

Η αναμέτρηση Πίσσωνας-Ρομαϊκός, για την Γ’ Κατηγορία της Εύβοιας, διεκόπη, όταν οπαδοί εισέβαλαν μέσα στον χώρο του γηπέδου για να παίξουν ξύλο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και επενέβησαν στο σημείο ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά η νίκη ήρθε για τον Πισσώνα με 3-1.


[There are no radio stations in the database]