Το αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

17 Μαρτίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ευρεία επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας.

Συμμετείχαν 200 αστυνομικοί και στόχος ήταν η πάταξη των παράνομων δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης.

Σε δήλωσή του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε: “Η σημερινή πολύπλευρη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, είναι τμήμα ενός συνολικού οργανωμένου σχεδίου. Με τη συνεχή δράση μας επιφέρουμε καίρια πλήγματα στην παράνομη μετανάστευση, στο εμπόριο ναρκωτικών και στο παράνομο εμπόριο που βλάπτει τις νόμιμες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Ενισχύουμε σταθερά και με επιμονή την παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο και τις γειτονιές του Λεκανοπεδίου έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να αισθάνονται πολύ πιο ασφαλείς.

ΧΤΥΠΗΣΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΕ

Την ακραία βία του Λιβανέζου συντρόφου της βίωνε κατ’ εξακολούθηση γυναίκα από το Λίβανο με αποτέλεσμα στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους επεισόδιο να χάσει τα δίδυμα που κυοφορούσε, ωστόσο από έρευνα και μεθοδική αναζήτηση σε συνεργασία της Ασφάλειας με τη ΔΙ.ΑΣ. εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Με κατηγορίες για ληστεία, απειλή και πρόωρη διακοπή κύησης, ο 38χρονος Λιβανέζος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ για την Λιβανέζα σύντροφό του, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για κακοποιημένες γυναίκες και τέθηκε σε πρόγραμμα υποστήριξης.

Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Ένα ακόμη περιστατικό με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους «μηχανοκίνητους Άγγελους» της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σημειώθηκε στην περιοχή της Ν. Ιωνίας.

Ειδικότερα, σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Κύμης και Κασταμονής τα ξημερώματα, όταν ένα Ι.Χ. προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο περίμενε στο φανάρι. Οι άρτια εκπαιδευμένοι στις Α’ βοήθειες αστυνομικοί, κάνοντας χρήση του υγειονομικού εξοπλισμού που έφεραν στον εξοπλισμό τους, κατάφεραν να σταματήσουν την ακατάσχετη αιμορραγία, ώσπου στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά και την άριστη εκπαίδευση των ένστολων που υπηρετούν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ο τραυματίας μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο ΚΑΤ.

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με το έγκλημα στην Καβάλα και κυρίως με το μαρτύριο που πέρασε η ηλικιωμένη γιαγιά στα χέρια του ίδιου της του εγγονού.

Ένα ποτήρι νερό που ζήτησε η 83χρονη μέσα στη νύχτα από τον 23χρονο εγγονό της στάθηκε η αιτία να ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου και τελικά να υποκύψει στα τραύματα της .

Η γιαγιά σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα φιλοξενούσε τον εγγονό και τον γιο της όταν εκείνος χώρισε με την σύζυγο του.


[There are no radio stations in the database]