Πάτρα – Ξεσπά ο Μάνος Δασκαλάκης: “Οταν τελειώσει όλο αυτό, δεν θα το αφήσουμε έτσι… Το δίκιο δεν θα αργήσει”

17 Μαρτίου 2022

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα 33 μηνών.

Πολλά είναι αυτά που έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ από την πλευρά τους, αστυνομικές αρχές, αλλά και ιατροδικαστές, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών.

Ο τραγικός πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, ξεσπά μέσω της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, για όσα ακούγονται για την οικογένειά του και τη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει μπει στο στόχαστρο.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα, όπως αναφέρεται, δημοσιεύει μία δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, την οποία είχε κάνει πριν από μερικές ημέρες.

“Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μάς έχουν κάνει“, είχε δηλώσει ο πατέρας των τριών παιδιών, ο οποίος αποφεύγει να μιλά στα Μέσα Ενημέρωσης, σε αντίθεση με τη Ρούλα Πισπιρίγκοτ, η οποία αρκετά συχνά παρεμβαίνει σε εκπομπές -όπως της Αγγελικής Νικολούλη και της Ζήνας Κουτσελίνη- για να απαντήσει σε όσα μπορεί να λέγονται εις βάρος της, ή όταν σχολιάζονται οι αντιφάσεις στις οποίες πέφτει.

Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θα αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει”, τονίζει επίσης ο Μάνος Δασκαλάκης.


[There are no radio stations in the database]