Ακόμη μια γυναικτονία

17 Μαρτίου 2022

Το περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο, στο σπίτι της 29χρονης – Ειρήνης Σπαντοπανάγου, η οποία διέμενε εκεί με την 7 μηνών κόρη της – Αλέσια, την οποία απέκτησε με τον Γυναικοκτόνο. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Ο 34χρονος άρχισε να μαχαιρώνει την 29χρονη, αλλά και την 22χρονη με την οποία φαίνεται να διατηρούσε δεσμό μετά τον χωρισμό του ζευγαριού και όταν έπεσαν αναίσθητες αυτοτραυματίστηκε με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφορεί ήδη από το περασμένο Σάββατο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού στο οποίο ακούγονται οι φωνές και οι εκκλήσεις των δυο Γυναικών για βοήθεια.

Η αστυνομία είχε κληθεί από τους γείτονες αλλά όταν έφτασε ήταν ήδη αργά, καθώς βρήκε και τα τρία άτομα αιμόφυρτα στο έδαφος.

Μεταφέρθηκαν όλοι ζωντανοί στο νοσοκομείο, αλλά η Ειρήνη υπέκυψε στα τραύματα της την Κυριακή, ενώ ο 34χρονος την Τρίτη. Η 22χρονη παλεύει ακόμα για τη ζωή της.

Οι συγγενείς της Ειρήνης, άνοιξαν ερανικό λογαριασμό στον ιστότοπο www.gofundme.com και έθεσαν ως στόχο την συγκέντρωση τουλάχιστον $100.000 για την κάλυψη των εξόδων της νοσηλείας και της κηδείας της, καθώς επίσης και για την ανατροφή της μικρής της κόρης Αλέσια.

-Δεν είμαστε όλες εδώ, λείπουν οι δολοφονημένες!-


[There are no radio stations in the database]