Η Εμινέ Ερντογάν «έστειλε» τη συνταγή του χαλβά στραγαλιού στον Άκη Πετρετζίκη

16 Μαρτίου 2022

Ο χαλβάς στραγαλιού έγινε θέμα συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, με τον Άρη Πορτοσάλτε να καλεί τον γνωστό Έλληνα σεφ, Άκη Πετρετζίκη, να φτιάξει τον περίφημο χαλβά που απόλαυσαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Άκης Πετρετζίκης. Ο Άκης απάντησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής στέλνοντας ένα sms στην παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Δημήτρη Οικονομόυ να λέει: «Πες στον Άκη να μας φτιάξει αυτόν τον χαλβά τον στραγαλάτο».

Ο Άκης Πετρετζίκης αποδέχθηκε την πρόκληση, ωστόσο αυτό που αποκάλυψε σήμερα ο Μανόλης Κωστίδης, ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, ήταν μάλλον απροσδόκητο…

«Χθες δείξαμε ποιος είναι ο χαλβάς, τη συνταγή και ο Άκης ο Πετρετζίκης είπε θα τον φτιάξω. Το απόγευμα, με πήρε ο ανταποκριτής της Hurriyet και μου λέει ‘Μανώλη με πήραν τηλέφωνο από την προεδρία διότι η σύζυγος του προέδρου Εμινέ Ερντογάν είδε κάτι στη συνταγή (σ.σ. η τουρκική εφημερίδα είχε δημοσιεύσει τη συνταγή) και δεν της άρεσε ιδιαίτερα. Θέλει να στείλει τη συνταγή στον Άκη τον Πετρετζίκη για να φτιάξει σωστά τον χαλβά και μάλιστα έστειλε και βίντεο και υλικό, αναλυτικό», είπε ο κ. Κωστίδης.

«Ότι αυτό το βίντεο θα ερχόταν από την προεδρία στην Hurriyet και η Hurriyet θα το έστελνε σε μένα, και από μένα να πάει στον Πετρετζίκη…», μονολόγησε ο ρεπόρτερ ενώ το στούνιο είχε γεμίσει γλυκά. 

Δείτε το βίντεο της Εμινέ από το 8:51


[There are no radio stations in the database]