Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

14 Μαρτίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr.

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤAΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Στόχος ενόπλων ληστειών έγινε σήμερα το πρωί υποκατάστημα τράπεζας στη Λ. Δεκελείας στο Μενίδι, με λεία αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας μπήκε μέσα προσποιούμενος τον πελάτη και φτάνοντας στο ταμείο, έβγαλε όπλο και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους ζητώντας χρήματα. Στη συνέχεια άρπαξε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης είχε συνεργό, ο οποίος τον περίμενε σε κοντινή απόσταση και αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί το δίδυμο των ληστών.

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΥΝΟΔΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, όταν άγνωστος μαχαίρωσε τη συνοδό φοιτητή με κινητικά προβλήματα για να τον ληστέψει και να του πάρει το κινητό.

Το περιστατικό συνέβη μερα-μεσημέρι στη φιλοσοφική σχολή Αθηνών, στον όροφο που στεγάζεται το τμήμα Γαλλικής και Ιταλικής Φιλολογίας, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας.

Οι γυναίκες βγήκε αιμόφυρτη από την Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου διένυσε μία μεγάλη απόσταση φωνάζοντας βοήθεια ώσπου την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μιας και η αιμορραγία ήταν μεγάλη!

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΚΛΟΠΕΣ

Για 97 κλοπές συγκεκριμένα από διάφορα καταστήματα στην Αττική κατηγορούνται μέλη συμμορίας αλλοδαπών, η οποία εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση σε Καματερό Κερατσίνι και Νέο Φάληρο δύο Αλβανοί άνδρες και τρεις ομοεθνείς τους γυναίκες συνελήφθησαν ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης παράλληλα συγκατηγορούμενοί τους είναι ακόμα δύο άτομα που αναζητούνται.

Οι κατηγορούμενοι χαρτογράφησαν τις κινήσεις των υπαλλήλων ιδιωτικής φύλαξης των στόχοι στοχοποιημένος καταστημάτων και επέλεγαν την κατάλληλη στιγμή για να κλέψουν.

Μάλιστα για να μην καταφέρουν οι αστυνομικές αρχές να τους εντοπίσουν φρόντιζαν να αλλάζουν τις περιοχές που δραστηριοποιούνταν αποφεύγοντας να χτυπούν το ίδιο κατάστημα για δεύτερη φορά.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΘΥΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανυποψίαστους ηλικιωμένους σε διάφορες περιοχές της χώρας εξαπατούσε μία ακόμη σπείρα με το πρόσχημα του τραυματισμού συγγενών τους σε τροχαίο.

Ωστόσο το κύκνειον άσμα της σπείρας σημειώθηκε στην Ημαθία όταν το τελευταίο θύμα κατάλαβα ότι είχε να κάνει με απατεώνες και παγίδεψε την 58χρονη αλλοδαπή από τη Βουλγαρία που εμφανίστηκε μπροστά της μεταμφιεσμένη.

Η Βουλγάρα πήγε φορώντας περούκα στο σπίτι της ηλικιωμένης που προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει για τη δήθεν αποφυγή ποινικών συνεπειών για το συγγενικό της πρόσωπο που τάχα είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Όμως η ηλικιωμένη είχε ειδοποιήσει τους αστυνομικούς της ασφαλείας Βέροιας οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην απατεώνισσα και κατάσχεσαν την περούκα και τρία κινητά τηλέφωνα για τα οποία ζήτησαν άρση απορρήτου επικοινωνιών.

ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Καταιγιστικές είναι οι καταγγελίες ανυποψίαστων πολιτών που πέφτουν θύματα ηλεκτρονικής απάτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες στην Κρήτη μέσα σε ένα 24ωρο οι αρχές δέχτηκαν τέσσερις καταγγελίες από θύματα που έχασαν συνολικά 40.000 Ευρώ.


[There are no radio stations in the database]