Πάτρα – Νέες καταγγελίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώην του Μάνου, η έκτρωση και τα άγρια περιστατικά

14 Μαρτίου 2022

Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως και αφορά στη Ρούλα Πισπιρίγγου, τη μητέρα που μέσα σε τρία χρόνια έχασε και τα τρία παιδιά της, στην Πάτρα, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και την οποία ερευνούν ενδελεχώς οι αρχές.

Ένα tweet που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν από μερικές ημέρες, προκαλεί σοκ.

Την ανάρτηση έκανε ο αδελφός μίας νεαρής γυναίκας, σήμερα 30 ετών, η οποία -όπως λέει- κυοφορούσε το πρώτο παιδί του Μάνου Δασκαλάκη, συζύγου της μητέρας από την Πάτρα πριν από 10 χρόνια. Ο αδελφός της κοπέλας ξεσπά, με αφορμή την έρευνα που γίνεται για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

“Σου εύχομαι τα χειρότερα”

“Εύχομαι οι ερινύες να τον κυνηγούν για πάντα, γιατί παράτησε γυναίκα έγκυο και εξαφανίστηκε, στέλνοντας τη μαμάκα του να δώσει 500 ευρώ για να γίνει έκτρωση. Ο Θεός βλέπει κωλ…αιδο, στο είχα πει και τις προάλλες. Και εσύ Ρούλα που όταν είδες αυτή την κοπέλα στον δρόμο της είπες… ‘το δικό σου πέθανε πουτ@ν@ ενώ το δικό μου ζει. Σου εύχομαι τα χειρότερα'”, γράφει χαρακτηριστικά.

Οι καταγγελίες της μητέρας της πρώην του Μάνου Δασκαλάκη

Η εφημερίδα “Πελοπόννησος” μίλησε με τη μητέρα της 30χρονης, που στα 20 της είχε μείνει έγκυος από τον Μάνο. Ήταν σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα που ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εκείνη τρία χρόνια μεγαλύτερή του.

Η μητέρα κατήγγειλε πως η οικογένεια του Μάνου δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε να γίνει έκτρωση. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι έδιναν και 500 ευρώ στην οικογένεια της νεαρής, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε. Έγινε ωστόσο επέμβαση, αφού το ζευγάρι ούτως ή άλλως χώριζε και μάλιστα στον 3ο μήνα της κύησης.

Η μητέρα της 30χρονης ωστόσο, επικεντρώνεται στα όσα συνέβησαν αργότερα, με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου και αναφέρει τρία συγκεκριμένα περιστατικά.

Στο νεκροταφείο
“Ημουν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, η κόρη μου είχε χωρίσει με τον Μάνο και ήδη είχε κάνει την άμβλωση. Βλέπω τον πρώην ‘γαμπρό’ μου και τη νέα σύντροφό του. Είχαν περάσει κάποιοι μήνες και πλησιάζω τον Μάνο. Τον ρωτάω γιατί φέρθηκε έτσι στην κόρη μου. Πριν καν προλάβω να αντιδράσω, αισθάνομαι πόνο στα μαλλιά μου. Με είχε πιάσει η Ρούλα από τα μαλλιά και με τράβαγε φωνάζοντας και βρίζοντας. Κατάφερα να απομακρυνθώ”, λέει η μητέρα της πρώην του Μάνου Δασκαλάκη.

Στο γήπεδο
Το δεύτερο περιστατικό είχε συμβεί σε γήπεδο κατά τη διάρκεια ερασιτεχνικού αγώνα. Ο πατριός της 30χρονης είχε σχέση με τη μία ποδοσφαιρική ομάδα και είχε μεταβεί με τη σύζυγό του και την κόρη της να παρακολουθήσουν. Στην άλλη ομάδα αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας ο Μάνος.

Η κοπέλα, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλει στην εφημερίδα η μητέρα της, καθόταν στην κερκίδα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με τη μικρή Τζωρτζίνα. Το παιδί ήταν τότε μηνών, όπως λέει.

Μόλις την είδε, σύμφωνα με την ίδια, άρχισε να τη βρίζει, πιστεύοντας πως εμφανίστηκε στο γήπεδο για τον Μάνο.

Στον δρόμο με τα αυτοκίνητα
Το τρίτο και πιο σοβαρό επεισόδιο, σύφμωνα με τη μητέρα της 30χρονης, είχε συμβεί στον δρόμο, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η μικρή Τζωρτζίνα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Όπως περιγράφει, συναντήθηκαν τυχαία με ένα άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν η πρώην του Μάνου και ο τότε σύντροφός της. Σύμφωνα με τη μητέρα, η Ρούλα την αγριοκοίταξε, την έβρισε και της είπε: “Το δικό σου παιδί μ@ρή π@τ@ν@ πέθανε, το δικό μου μεγαλώνει”.

Η νεαρή κοπέλα έβαλε τα κλάματα, ενώ ο σύντροφός της πάτησε γκάζι και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Σημειώνεται ότι, το tweet του αδελφού της 30χρονης, σε αυτό το επεισόδιο αναφέρεται.


[There are no radio stations in the database]