Πάτρα: “Εξουσιαστική και επιθετική” η μητέρα των 3 παιδιών -Είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας

14 Μαρτίου 2022

Για την μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε άτομο του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας. Η φίλη του ζευγαριού προέβη σε νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις σχέσεις που είχε πριν τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα μιλώντας στην εφημερίδα ”Μπαμ στο ρεπορτάζ” ανέφερε πως η μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους αιφνίδια εντός τριών ετών, στο παρελθόν είχε δείξει μία προβληματική συμπεριφορά, ενώ πρόσθεσε πως είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Ακόμη η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα πως ως χαρακτήρας ήταν εξουσιαστική και επιθετική και μάλιστα παρακολουθούσε τον πρώην σύντροφό της. Η ίδια θέλησε να μιλήσει, προκειμένου – όπως είπε – να βάλει “ένα λιθαράκι, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια όσον αφορά το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας”.

“Ξέρω τη Ρούλα απ’ όταν ήταν παιδί. Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της. Η Ρούλα από παιδί έδειχνε μια προβληματική συμπεριφορά. Τα ήθελε όλα δικά της. Ήθελε την προσοχή”, δήλωσε χαρακτηριστικά η φίλη του ζευγαριού, μιλώντας για την παιδική ηλικία της μητέρας των παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια γυναίκα ανέφερε στην εφημερίδα πως “η Ρούλα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας – την πρώτη, μάλιστα, σε μικρή ηλικία”.


[There are no radio stations in the database]