Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

11 Μαρτίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ 92.000€

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προχώρησε σε τρεις συλλήψεις στην Ιόνια οδό κάτι που φέρνει μία σημαντική επιτυχία στην Ομάδα ΟΠΚΕ.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο όπου εντοπίστηκε αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με 1,3 γραμμάρια κάνναβης αλλά και 92.000 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες φέρονται να είχαν λάβει το ποσό από ένα εκ των ατόμων που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες στον Ασπρόπυργο Αττικής σχετικά με την υπόθεση διακίνησης 70 κιλών κάνναβης.

Η ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 70 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ Στις αρχές του Μαρτίου η Δίωξη Ναρκωτικών κατάσχεσε στον Ασπρόπυργο 70 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και συνέλαβε τον έμπορο , τους διακινητες αλλά και έναν πελάτη.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των εμπλεκομένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, χρήματα και ο εξοπλισμός του εμπορίου.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Ο θρασύς ληστής δεν δίστασε μέρα-μεσημέρι να μπουκάρει σε γνωστό διαγνωστικό κέντρο της περιοχής και με την απειλή όπλου να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ειδικότερα όπως προκύπτει και από το βίντεο synenas.gr, ένας άντρας φορώντας μαύρα ρούχα, μαύρα γάντια και κουκούλα απείλησε με πιστόλι τις δυο υπαλλήλους του ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου και κατάφερε να αποσπάσει σημαντικό χρηματικό ποσό και στη συνέχεια να φύγει με τη βοήθεια του συνεργού του, ο οποίος τον περίμενε με το αυτοκίνητό έξω ακριβώς από το σημείο.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Μετά από πολλά χρόνια καταδικάστηκαν οι ηλικιωμένοι που ασέλγησαν σε δύο ανήλικες αδελφές στο Βόλο.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το 2008 όταν ένας 78χρονος γείτονας των κοριτσιών με διάφορα προσχήματα ξεγέλασε το εξάχρονο τότε παιδί και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Το κοριτσάκι μάλιστα σύμφωνα με το δικαστήριο είναι ΑΜΕΑ.

Το δεύτερο συμβάν σημειώθηκε του 2018 όταν ένας 80χρονος οικογενειακός φίλος προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της αδερφής του πρώτου κοριτσιού σε παραλία της Νέας Αγχιάλου όπου παραθέριζαν μαζί.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικό στους δύο δράστες και επέβαλε συνολική κάθειρξη οκτώ ετών στον 78χρονο και Νέας τον 80χρονο ενώ αποφάσισε η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και οι δύο καταδικασθέντες λόγω γήρατος να εκτίσουν την ποινή κατοίκων.

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥΣ

Τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου ενα κοριτσάκι 2,5 μηνών μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού έχοντας σπασμούς.

Το πρωί της ίδιας ημέρας διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του βρέφους προήλθε λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης ενώ στο σώμα του εντοπίστηκαν κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού.

Οι ιατροδικαστές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα να προκλήθηκαν από ατύχημα στο σπίτι. Η αστυνομία της Λεμεσού διερευνά την υπόθεση, ενώ μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που οι γονείς προέβησαν σε μία τέτοια σκληρή, διεστραμμένη απάνθρωπη εγκληματική πράξη.

Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις ανακρίσεις έχουν προχωρήσει στη σύλληψη και των δύο γονέων ηλικιών 37 και 22 ετών.

Ακούστε το αστυνομικό δελτίο:


[There are no radio stations in the database]