Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις που προκαλούν πολλά ερωτηματικά για τον θάνατο των τριών παιδιών

10 Μαρτίου 2022

Μια σειρά από συμπτώσεις θα κληθούν να εξετάσουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, πέρα από τις συγκυρίες με τις απουσίες γιατρών και τις αρνητικές εξετάσεις που διερευνούν οι γιατροί, αλλά και τις πληροφορίες που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα για το χωρισμό τους ζευγαριού, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση καλούνται να εξηγήσουν και ένα κοινό περιστατικό σε όλες τις περιπτώσεις.

Και τα τρία παιδιά πέθαναν στον ύπνο τους

Ειδικότερα, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ στον ύπνο της παθαίνει και το πρώτο σοβαρό περιστατικό η Τζωρτζίνα που την οδηγεί στο Καραμανδάνειο. Επίσης στον ύπνο της παθαίνει η Τζωρτζίνα την πρώτη ανακοπή, ενώ και ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» συμβαίνει τη στιγμή που το παιδί κοιμόταν.

Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόκληση από την ώρα που ξεκινούσε το περιστατικό με την ώρα που άρχιζε η καταγραφή του.

Τέλος, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η μητέρα στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη είχε υποστηρίξει ότι η νοσηλεία της στη νευρολογική κλινική ήταν για ισχαιμικό επεισόδιο, κάτι που διαψεύδεται από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί.

Σύμφωνα με αυτά, είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι είχε κάποια προβλήματα δυσαρθρίας, με την τελική γνωμάτευση των γιατρών να κάνουν λόγο για απλή κεφαλαλγία.

Επίσης, οι πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό αναφέρουν για τουλάχιστον 20 επισκέψεις – νοσηλείες στο νοσοκομείο για διάφορα ζητήματα, με τις εξετάσεις να είναι αρνητικές.

Κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα και Ίριδα

Την ίδια στιγμή, νέα τροπή στους θανάτους των παιδιών βάζουν οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου, οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες βλέπουν κοινά σημεία μεταξύ των εκθέσεων της Μαλένας και της Ίριδας.

Στην έκθεση της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που αναφέρει τα εξής: «Εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αυτή η αλλοίωση μπορεί να οφείλεται και από έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά. Στην Ιριδα οι γιατροί βλέπουν ότι στον εγκέφαλο του μωρού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία. Οι ιατροδικαστές ζητούν να εξεταστούν ξανά οι δύο εκθέσεις και να βρεθούν τα κοινά σημεία που υπάρχουν.

«Σήμερα θα κάνουμε μια μεγάλη αποκάλυψη, ένα πράγμα που για πρώτη φορά έχει ακουστεί στην ιστορία θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν ξέρω τώρα πώς να το πούμε, γιατί δεν έχει αποδειχτεί αν είναι δολοφονία ή όχι. Όλοι φανταζόμαστε και εικάζουμε πράγματα», ανέφερε προλογίζοντας το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας.


[There are no radio stations in the database]