Κηφισιά: Οικιακή βοηθός φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά της οικογένειας που πρόσεχε

9 Μαρτίου 2022

Η28χρονη δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα, ωστόσο διασπιστώθηκε ότι είχε στείλει τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Χρήστος Μπαλάσκας, Οργανωτικός Γραμματέας στην Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες λαμβάνουν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφηση στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιάς αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του.

Η 28χρονη αλλοδαπή (απο Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αμεσοδρασίτες.

Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως βλέπουμε το φάσμα των ενεργειών της άμεσης δράσης είναι τεράστιο. Πανταχού παρόντες. Μπράβο στο πλήρωμα που έδειξε την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα!!»


[There are no radio stations in the database]