Χάρης Βαρθακούρης: Το video clip για το νέο τραγούδι«Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)»

8 Μαρτίου 2022

Το πρώτο video clip του Χάρη Βαρθακούρη μετά από είκοσι χρόνια.
Ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσιάζει και με εικόνα το νέο τραγούδι του με τίτλο «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)», το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι το πρώτο music video που κυκλοφορεί ο Χάρης Βαρθακούρης μετά από περίπου είκοσι χρόνια και κλέβει τις εντυπώσεις, όπως και το single.

Με συμπρωταγωνιστή τον James Καφετζή, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Survivor», ο επιτυχημένος κι αγαπητός καλλιτέχνης και δημιουργός Χάρης Βαρθακούρης μας μεταφέρει την παράλληλη πορεία δύο ανδρών, τα βήματα των οποίων διασταυρώνονται εξαιτίας μίας γυναίκας.

Το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» είναι ένα δυναμικό ερωτικό τραγούδι, που κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις του κοινού και των ραδιοφώνων.

«Με ποιο δικαίωμα γυρνάς και τι με νοιάζει αν πονάς, ας το σκεφτόσουν όταν χανόσουν σ’ άλλη αγκαλιά… Με ποιο δικαίωμα μιλάς, με ποιο δικαίωμα ζητάς να επιστρέψω και να πιστέψω ψέματα ξανά… Έπαιξες κι έχασες, το παιχνίδι έχει λήξει, έπαιξες κι έχασες μια αγάπη αληθινή…»

Τη μουσική υπογράφουν ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Τάσος Λυμπέρης και τους στίχους ο Νίκος Ρωμανός και ο Γιάννης Πάριος.

Το «Με Ποιο Δικαίωμα (Έπαιξες Κι Έχασες)» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.


[There are no radio stations in the database]