Οι ανοιξιάτικες αποχρώσεις που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου

8 Μαρτίου 2022

Μπορεί ο καιρός να μας τα έχει χαλάσει λιγάκι τις τελευταίες μέρες, αλλά η άνοιξη είναι εδώ και σύντομα θα μας δείξει τους λόγους που είναι η αγαπημένη μας εποχή. Ποια χρώματα θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη; Γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τις αποχρώσεις που επιλέγουν και μας εμπνέουν ώστε να βάλουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας.

Η Leonie Hanne επιλέγει μία υπέροχη κιτρινοπράσινη απόχρωση και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

Τα neon χρώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή φέτος την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2022 και θα τα φορέσουμε περισσότερο από ποτέ.

Η πανέμορφη Elsa Hosk ποντάρει σε δύο πολύ δημοφιλείς τόνους. Συγκεκριμένα το μοντέλο συνδυάζει ένα μωβ printed σύνολο με τιρκουάζ τσάντα και δείχνει υπέροχη.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή θέλουμε να γεμίζουμε τις ντουλάπες μας με πάλι και παστέλ χρώματα. Η Negin Mirsalehi ποζάρει με παλ λεμόνι φόρεμα και εντυπωσιάζει.

Το μωβ είναι το χρώμα του 2022 και δεν μπορεί να λείπει από την γκαρνταρόμπα μας. Η πανέμορφη Tezza επιλέγει ένα total μωβ look και ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φακό.

Το lime green είναι από τα πιο hot χρώματα της σεζόν και η Mary Lawless Lee το επιλεγεί για τις πιο casual εμφανίσεις της.

Η εντυπωσιακή Caroline Daur φοράει το λευκό φόρεμα της με φούξια παπούτσια. Φέτος την άνοιξη βάζουμε δυναμικές αποχρώσεις στα παπούτσια μας και αυτόματα φτιάχνουμε τη διάθεσή μας.

Η Camila Coelho μας δείχνει ακόμα μία πολύ hot απόχρωση που δεν είναι άλλη από το πράσινο. Η ίδια συνδυάζει το πράσινο φόρεμα της με πράσινες μπότες και μας εντυπωσιάζει.


[There are no radio stations in the database]