Νέα κακοκαιρία με χιόνια στην Αττική από την Πέμπτη 

8 Μαρτίου 2022

Χιόνια και στην Αττική. Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να φέρει τσουχτερό κρύο, αλλά και χιονόπτωση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και έπειτα, σταδιακά, θα έρθει και ο πολυσυζητημένος χιονιάς της Αττικής.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στην Αττική. “Ο χιονιάς της Αττικής που έρχεται θα στεναχωρήσει και εκείνους που περιμένουν χιονοστιβάδες στο Σύνταγμα, αλλά και εκείνους που περιμένουν απλές νιφάδες στα βόρεια προάστια“.

Κάτι ενδιάμεσο θα γίνει. Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, θα εκδηλώνονται κατά περιόδους χιονοπτώσεις στην Αττική έως και κατά διαστήματα πεδινές περιοχές. Με εξάρσεις και υφέσεις.

 Στα βόρεια και βορειοανατολικά προάστια το χιόνι θα είναι πιο πυκνό και θα εκδηλώνεται για περισσότερες ώρες. 

Το κρύο θα είναι τσουχτερό και παρατεταμένο, ενώ οι χιονοπτώσεις θα είναι σφοδρές σε κάποιες περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.

Γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες ημέρες. Αν και δεν θα έπρεπε, ο προσεχής χιονιάς “γέννησε” ακόμη και “κόντρες” η ισχυρές διαφωνίες μεταξύ Μετεωρολόγων.

Επειδή το κρύο θα είναι παρατεταμένο και επειδή σχεδόν οι περισσότεροι νομοί στη χώρα θα δεχτούν χιονοπτώσεις αλλού στα πιο ορεινά και αλλού στα πιο πεδινά, άλλοτε πιο εξασθενημένες και άλλοτε πιο ισχυρές, καλό θα ήταν να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός.


[There are no radio stations in the database]