Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία «Φίλιππος»

8 Μαρτίου 2022

Μάρτης – γδάρτης λοιπόν!

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, αναφέροντας ότι ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη θα κινηθούν νοτιότερα και θα επηρεάσουν τη χώρα.

Χιόνια και στην Αττική «βλέπει» ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος από την Πέμπτη, καθώς το νέο κύμα κακοκαιρίας θα φέρει τσουχτερό κρύο αλλά και χιονόπτωση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, όπως λέει στην πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στην Αττική αλλά δεν θα είναι ούτε έντονες ούτε ασθενείς. Μάλιστα, σημειώνει χαρακτηριστικά πως: «Ο χιονιάς της Αττικής που έρχεται θα στεναχωρήσει και εκείνους που περιμένουν χιονοστιβάδες στο Σύνταγμα αλλά και εκείνους που περιμένουν απλές νιφάδες στα βόρεια προάστια».

Παράλληλα, αφήνει αιχμές κατά των μετεωρολόγων που «τσακώνονται» για το ποιος θα κάνει τη σωστή πρόβλεψη για τα χιόνια στην Αττική.

Τέλος σημειώνει πως το κρύο θα είναι τσουχτερό και παρατεταμένο, ενώ οι χιονοπτώσεις θα είναι σφοδρές σε κάποιες περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας και καταλήγει λέγοντας με νόημα πως «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmeteo.kallianos%2Fposts%2F519980426155880&show_text=true&width=500


[There are no radio stations in the database]