Πάτρα: Μάρτυρας “κλειδί” σπάει τη σιωπή του-“Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη αλλά…”

5 Μαρτίου 2022

Μάρτυρας “κλειδί” μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τα όσα είπε ανατρέπουν τα δεδομένα για την άτυχη Τζωρτζίνα, την εννιάχρονη που πέθανε στις αρχές του 2022.

“Ήξερα την ιστορία της οικογένειας. Έχεις κηδεύσει το δεύτερο παιδί σου λίγους μήνες πριν και έχεις ένα τετραπληγικό παιδί. Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη που δεν θα ήξερα τι να της πω” δήλωσε ο μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη.

“Εξηγούσε ότι είναι πολύ δυνατό παιδί η Τζωρτζίνα, γιατί ήταν εκείνη που βρήκε την αδελφή της πεθαμένη και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το περιέγραφε σαν να το είχε διαβάσει σε κάποιο βιβλίο, ήταν ατάραχη. Ήταν σαν να μιλούσε για άλλους…” πρόσθεσε στην εκπομπή του Mega.

“Ρώτησα αν είχε συμβουλευτεί κάποιον ψυχολόγο για την ίδια ή το παιδί και μου απάντησε πως δε χρειάστηκε, γιατί η Τζωρτζίνα που βρήκε νεκρό το βρέφος στην κούνια του, το ξεπέρασε“, ανέφερε ο μάρτυρας, προκαλώντας ανατριχίλα με τις περιγραφές του.

Έτσι έπαθε ανακοπή η Τζωρτζίνα

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδαν και άλλα στοιχεία σχετικά με τη νοσηλεία της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα και όσα διαδραματίστηκαν εκείνες τις ημέρες στο Καραμανδάνειο.

Σύμφωνα με την χθεσινή εκπομπή “Live News” του Mega, η 8η Απριλίου 2021 είναι η κρίσημη ημέρα, κατά την οποία εισήχθη στο νοσοκομείο η 9χρονη, ενώ είχε οριστεί το δεύτερο ραντεβού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας για να προχωρήσει το διαζύγιο των δύο γονιών της.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι γιατροί του νοσοκομείου στο Mega, η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της να αναφέρει πως είχε σπασμούς οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις, όπως για παράδειγμα το εγκεφαλογράφημα. Οι γιατροί αναφέρουν πως εάν υπήρχαν σπασμοί, τότε αυτοί θα είχαν καταγραφεί στο εγκεφαλογράφημα.

Επιπλέον, ποτέ δεν διαπιστώθηκε στο παιδί βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, όπως είχε αναφέρει παλιότερα η μητέρα σε συνέντευξή της.

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, κατάφερε να ζήσει χάρη στη νοσοκόμα, η οποία βρισκόταν σε κοντινό σημείο και θεώρησε ότι η μητέρα της μικρής χτυπούσε το κουδούνι για κάτι απλό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μητέρα πήγε στο γραφείο των γιατρών και τους ειδοποίησε ότι χτυπάει το μηχάνημα, χωρίς να σημάνει ένα σημαντικό συναγερμό. Η νοσοκόμα, η οποία ευτυχώς δεν βρισκόταν σε άλλο θάλαμο, είδε το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές.

Για όλα τα παραπάνω θα υπάρξουν καταθέσεις τριών γιατρών και τριών νοσηλευτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. Ήδη τα νοσοκομεία στέλνουν στις Αρχές λίστες για όσους πρόκειται να καταθέσουν. Υπολογίζεται ότι από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο θα καταθέσουν 20 άτομα, νοσηλευτές και γιατροί και θα επιβεβαιώσουν όσα αναφέρθηκαν.


[There are no radio stations in the database]