Η περιποίηση της γυναίκας έχει μόνο ένα όνομα: J’aime la beaute

4 Μαρτίου 2022

Οι γυναίκες ένα πράγμα λατρεύουν, να έχουν όμορφα, κομψά, περιποιημένα άκρα!

Σου έχω την λύση.

Μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες χώροι περιποίησης αλλά εγώ ένα έχω να σου προτείνω μόνο ένα: J’aime la beaute στα Άνω Λιόσια!
Από που να αρχίσω; Από τον χώρο; Από την εξυπηρέτηση; Από την περιποίηση, την καθαριότητα ή από τα υλικά;
Τα περιποιημένα νύχια, στα χρώματα που μας αρέσουν, μπορούν να μας αλλάξουν τη διάθεση! Είναι ένας εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να νιώσουμε όμορφα, πρόκειται για μια προσιτή πολυτέλεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας.
Στο J‘aime la beauté, όταν θα βρεθείς στο κατώφλι του, θα αντικρίσεις έναν πραγματικό παράδεισο για μας τις γυναίκες!
Τα κορίτσια θα σε καλωσορίσουν με το χαμόγελο στα χείλη και θα είναι έτοιμες για να σε περιποιηθούν όπως σου αξίζει..
Ό,τι φωτογραφία ή σχέδιο τους δείξεις θα στο κάνουν ακριβώς χωρίς να λείπει καμία λεπτομέρεια!


Nύχια gel

Η διαδικασία αρχίζει με τον καθαρισμό και τη λείανση του νυχιού. Η ειδικός εφαρμόζει στα νύχια μια τεχνητή άκρη για επιμήκυνση, οπότε εφαρμόζεται ένα primer για την τοποθέτηση. Εάν δεν χρησιμοποιείται tip, το primer απλώνεται πάνω από το φυσικό νύχι.
Το χρώμα ή το βερνίκι εφαρμόζεται στην συνέχεια, συνήθως σε δύο έως τρεις στρώσεις.
Ανάμεσα σε κάθε στρώση τα χέρια τοποθετούνται κάτω από μία λάμπα UV ή LED για δύο έως τρία λεπτά, προκειμένου to gel να σκληρύνει και να σταθεροποιηθεί. Στην συνέχεια η nail artist απλώνει top coatγια να ολοκληρωθεί η διαδικασία

Ακρυλικά νύχια

Τα νύχια πρώτα καθαρίζονται και λειαίνονται όπως και στην προηγούμενη περίπτωση. Τεχνητά nail extension τοποθετούνται έπειτα πάνω από το νύχι χρησιμοποιώντας ένα μίγμα σκόνης (πολυμερούς) και υγρού (μονομερούς).
Η nail artist με ένα μικρό πινελάκι αναμιγνύει την σκόνη με το υγρό και απλώνει μικρή ποσότητα στο κάθε νύχι . Το μίγμα στεγνώνει γρήγορα, οπότε η τεχνικός πρέπει να δουλεύει γρήγορα και προσεκτικά για να δημιουργήσει το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα.


Το ημιμόνιμο μανικιούρ

Το ημιμόνιμο μανικιούρ, ή αλλιώς τεχνική shellac, κερδίζει όλο και περισσότερες θαυμάστριες αφού παραμένει αναλλοίωτο μένοντας περισσότερο από δύο εβδομάδες στα νύχια.
H διαδικασία διαρκεί περίπου δέκα λεπτά όπου ουσιαστικά η αισθητικός βάφει τα νύχια σας με τη καθιερωμένη διαδικασία με μόνη διαφορά ότι ανάμεσα στις στρώσεις μανό τοποθετεί τα χέρια σας σε λάμπα UV προκειμένου να σταθεροποιηθεί το χρώμα. Εδώ ακριβώς κρύβεται και το μεγάλο ερώτημα κατά πόσο ασφαλής είναι αυτή η μέθοδος αφού οι συγκεκριμένες λάμπες εκπέμπουν υπεριώδες φως.
Διαφορές μεταξύ τους
Τα νύχια από gel στεγνώνουν πιο γρήγορα από τα ακρυλικά και αφήνουν πιο γυαλιστερό, πιο απαλό και φυσικό φινίρισμα. Είναι επίσης πιο ακριβά από τα ακρυλικά .
Για να να στεγνώσουν τα νύχια από gel και να σταθεροποιηθούν χρησιμοποιούνται λαμπτήρες υπεριώδους ακτινοβολίας ή LED, πράγμα που σημαίνει ότι τα χέρια εκτίθενται στην ακτινοβολία UVA .
Aπό την άλλη, τα ακρυλικά έχουν έντονη οσμή λόγω των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία. Είναι πιο εύκολο να διορθώσετε ένα σπασμένο ακρυλικό νύχι στο σπίτι σε σχέση με ένα gel, αλλά τα νύχια gel δεν είναι τόσο βλαβερά για την υγεία των νυχιών κατά την αφαίρεση , αν αφαιρεθούν σωστά. Επειδή τα ακρυλικά είναι πιο σκληρά, παχύτερα και πιο άκαμπτα δεν είναι τόσο ευέλικτα, αλλά διαρκούν περισσότερο.
Επισκέψου το κατάστημα και δεν έχεις να χάσεις τίποτα παρά μόνο φανταστικά νύχια!

*Τα προϊόντα που χρησιμοποιούν είναι “La Vie en Rose” και Laloo Cosmetics
*Οι τιμές κυμαίνονται από 15-45
Σωτήρη Πετρούλα 38, Άνω Λιόσια 133 41


[There are no radio stations in the database]