Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

4 Μαρτίου 2022

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη όταν ένας άντρας μπούκαρε με όπλο σε ένα καφέ και πυροβόλησε την πρώην σύντροφο του στην κοιλιακή χώρα.

Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε. Μάλιστα από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη του θύματος το οποίο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην οδό Παπάφη. Ο 41χρονος δράστης δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό τους και αποφάσισε να δώσει τέλος όχι μόνο στη δική του ζωή αλλά και στης γυναίκας. Σε αυτό το σημείο να πω ότι η γυναίκα είχε προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα.

Ο θύτης ήταν πρωταθλητής του MMΑ με καταγωγή από την Χίο.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ – ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ανδραβίδα, καθώς μία μητέρα ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους.

Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ. Από την ημέρα του φονικού μέχρι σήμερα έχουν γίνει διάφορες υποθέσεις.

Στο συμπέρασμα ότι η αδυναμία του ζευγαριού στην Ανδραβίδα να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού στο οποίο έμενε φαίνεται να καταλήγουν, οι αστυνομικοί ότι ήταν η αφορμή της τετραπλής δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες στο 57χρονο σπιτονοικοκύρη, ο οποίος παραμένει ακόμα άφαντος και σύμφωνα με μαρτυρίες, το τελευταίο διάστημα η υπήρχαν πολύ καυγάδες. Οι κάτοικοι της Ανδραβίδας χαρακτηρίζουν τον 57χροβο ως ιδιαίτερα μοναχικό τύπο που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ως άνθρωπο που δεν του άρεσαν οι κοινωνικές συναναστροφές. Που απέφευγε τους συμπολίτες του, αρκετοί εκ των οποίων τον φοβούνταν λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δολοφόνος μπήκε στο σπίτι, πυροβόλησε πρώτα τον άντρα, μετά τη γυναίκα και στη συνέχεια έπνιξε τα δύο παιδιά.

Το ένα ήταν 1,5 χρονών και το άλλο δύο χρονών. Περίοικοι ανέφεραν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν έγινε το φονικό αλλά ήτανε εκείνο που βρήκε τα αδερφάκια του, τη μητέρα και τον πατριό του αιμόφυρτους στο σπίτι.

Τα δύο νεκρά παιδιά είναι ηλικίας ενός και δύο ετών βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ένδειξη ασφυξίας. Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε ο πατέρας και η μητέρα μέσα σε μία λίμνη αίματος, με τον πατέρα να φέρει μαχαίρια στον αυχένα. Το παιδάκι αντικρίζοντας το αποτρόπαιο θέαμα πήρε το ένα αδερφάκι και το έσερνε στο δρόμο μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια Και τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Γενικότερα οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Μιας υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο Γ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΜΗΝΩΝ

Ελεύθερος μετά από 70 μέρες ομηρίας αφέθηκε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι, ενώ λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής οι απαγωγείς, τον άφησαν στην Τατοΐου, αφού η οικογένεια του κατέβαλε 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον άφησαν οι απαγωγείς, εκείνος πήρε ταξί για τη ΓΑΔΑ, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα.

Στη ΓΑΔΑ θα εξεταστεί από τους αρμόδιους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση της υπόθεσης, δηλαδή η εξιχνίαση προκειμένου οι αρχές να φθάσουν στους απαγωγείς του.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες μέχρι και πριν λίγες μέρες ανεβοκατέβαζαν το ποσό που ζητούσαν ως λύτρα προκειμένου να αφήσουν ελεύθερο τον 40χρονο επιτείνοντας την αγωνία της οικογένειάς του.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 12 ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΟΥ

Η ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής του Άλκη Καμπανού, περιλαμβάνει 28 ευρήματα που συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι ακόμα και αν το χτύπημα με το δρεπάνι δεν είχε βρει την μηριαία αρτηρία, ο 19χρονος θα έχανε την ζωή του από τα υπόλοιπα χτυπήματα.

«Το πτώμα του Αλκιβιάδη Καμπανού φέρει πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στα άκρα. Ο θάνατός του οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» αναφέρει το συμπέρασμα της έκθεσης.

Και οι 12 έχουν ήδη προφυλακιστεί με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς οι ισχυρισμοί τους για τη δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο δεν έγιναν αποδεκτοί.

Ακούστε ολόκληρο το αστυνομικό δελτίο:


[There are no radio stations in the database]