Πώς θα φοράς mascara like a pro – Tips που θα σου λύσουν τα χέρια (+10 για να διαλέξεις)

3 Μαρτίου 2022

Η mascara είναι το καλλυντικό που κάθε γυναίκα έχει στο νεσεσέρ της. Είναι το πρώτο καλλυντικό που χρησιμοποίησες σαν έφηβη, και με το οποίο ξεκίνησες το ταξίδι σου στον υπέροχο και «μαγευτικό» κόσμο του μακιγιάζ!

Όλες από μια mascara ξεκινήσαμε, και ξέρω σίγουρα ότι η πρώτη σου mascara ήταν εκείνη της μητέρας σου! Τα καλλυντικά με τα οποία «παίζαμε» στην εφηβεία μας, όλες μας τα κλέβαμε από τις μανάδες μας και κάθε φορά βάζαμε από λίγο! Λίγη mascara, λίγο ρουζ, λίγο lip gloss, διακριτικά πράγματα (μη μας έπαιρνε και χαμπάρι)!

Τα μυστικά που θα «μεταμορφώσουν» τις βλεφαρίδες σου

Μιας και η μάσκαρα αποτελεί λοιπόν, ένα από τα πιο απαραίτητα καλλυντικά στο νεσεσέρ μας, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου 9 tips για να απλώνεις τη mascara σου like a pro! Φυσικά, θα σου προτείνω επίσης, 10 mascara για να αποφασίσεις με ποια θα απογειώσεις το επόμενο makeup look σου!

@eddasandberg

#fyp #SHEINcares #skyhighmascara @maybelline sponsor me already 🥲😭✌🏼💜🤍💞☁️☁️

♬ man eater x need to know by Altegomusic – ALTÉGO

Θέλεις μακριές και ογκώδεις βλεφαρίδες που μοιάζουν σαν ψεύτικες; Νομίζεις ότι θα το επιτύχεις με μια απλή εφαρμογή της αγαπημένης σου mascara, σωστά; Λάθος, girl! Το πώς εφαρμόζεις τη mascara σου είναι εξίσου σημαντικό- αν όχι περισσότερο- με το προϊόν που χρησιμοποιείς. Τα 9 tips θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις υπέροχες, και μακριές βλεφαρίδες σε χρόνο dt και το αποτέλεσμα; Θα είναι απλά WOW. Πάμε να δούμε

Τα tips που θα σου λύσουν τα χέρια

1.Βάζοντας και βγάζοντας το βουρτσάκι της mascara σου από το σωληνάριο, εισέρχεται αέρας μέσα σε αυτό, με αποτέλεσμα το προϊόν να στεγνώνει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να στρίβεις απαλά το βουρτσάκι μέσα στη mascara μαζεύοντας έτσι το προϊόν, και απλά με μια κίνηση το τραβάς προς τα έξω.

Στέγνωσε η mascara σου; Μην την πετάξεις!

2.Για να ζεστάνεις μια mascara που έχει στεγνώσει, πρέπει να την τοποθετήσεις (να βεβαιωθείς πρώτα ότι είναι καλά κλεισμένη!), σε ένα ποτήρι ζεστό νερό πριν τη χρησιμοποιήσεις. Η θερμότητα από το νερό θα λιώσει τη mascara, καθιστώντας τη πιο ρευστή και πιο εύκολη στη χρήση.

Άπλωσε τη mascara σου με ζιγκ-ζαγκ κινήσεις

3.Ένα απλό tip, για να αποφύγεις τη συσσώρευση προϊόντος στις βλεφαρίδες σου, είναι να κουνάς το βουρτσάκι με ζιγκ-ζαγκ κίνηση από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να καλύψεις τις βλεφαρίδες σου.

4.Μια άλλη συμβουλή για την εφαρμογή mascara, είναι να χρησιμοποιήσεις ένα καθαρό πινέλο spoolie μετά την εφαρμογή της, έτσι ώστε να διαχωρίσεις ακόμη καλύτερα της βλεφαρίδες σου και να αποφύγεις εκείνο το εφέ του «σβολιάσματος».

Primer και στις βλεφαρίδες

5.Εάν θέλεις να ανέβεις level και να γίνεις expert στην εφαρμογή της mascara, μια απλή συμβουλή είναι να περάσεις τις βλεφαρίδες σου με ένα primer (ειδικό για βλεφαρίδες), πριν την εφαρμογή της mascara. Αυτό το βήμα ενισχύει την ένταση και επίσης κάνει τη μάσκαρα να διαρκεί περισσότερο.

6.Ακολουθεί ένα tip, που πιθανότατα να μην έχεις ξανακούσει! Κράτησε το βουρτσάκι της mascara κάθετα και εφάρμοσε το προϊόν στις βλεφαρίδες σου με την άκρη του, για να αποκτήσεις έτσι πιο μακριές, και πιο φυσικές βλεφαρίδες.

@evehulston

Tell me rn bottom mascara or not

♬ Ginseng Strip 2002 – Yung Lean

7.Έχει τελειώσει μια mascara σου; Μην την πετάξεις! Καθάρισε καλά το βουρτσάκι της, με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ και χρησιμοποίησέ το ως βουρτσάκι mascara, μιας χρήσης.

Και όμως! Μια πούδρα μπορεί να κάνει θαύματα

8.Ένα δημοφιλές hack, που χρησιμοποιούν πολλές beauty experts για να αποκτήσουν πιο πυκνές βλεφαρίδες, είναι να περάσουν με ελάχιστη ποσότητα πούδρας τις βλεφαρίδες τους πριν την εφαρμογή της mascara.

@hayleybuix

Foxy eye vs open eye @mavenbeauty Mavenbeautypartner #foxeye #makeuptutorial #makeuptransformation #ad sold exclusively at fashionnova.com/beauty

♬ Heat Waves – Glass Animals

Μια ενυδατική κρέμα μπορεί να σε σώσει!

9.Ας είμαστε ειλικρινείς! Όλες μας έστω και λίγο, αφού έχουμε ολοκληρώσει το μακιγιάζ μας και βάλουμε τη mascara μας,  μπορεί να μουτζουρωθούμε. Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα αφαιρέσεις αυτό το στιγμιαίο λάθος χωρίς όμως να χαλάσεις όλος ο κόπος μας…

Το μυστικό είναι ένα: Ενυδατική κρέμα! Ναι, καλά διάβασες. Πάρε μια μπατονέτα, και τοποθετώντας λίγη από την ενυδατική σου καθάρισε προσεκτικά το σημείο που λερώθηκες. Θα φύγει σε χρόνο dt, trust me!

Εδώ θα βρεις επιπλέον, 10 super WOW mascara για να διαλέξεις. Ξεκίνα το scroll!

maybelline mascara

MAYBELLINE-COLOSSAL CURL BOUNCE MASCARA

smashbox mascara1

SMASHBOX-FULL EXPOSURE MASCARA

loreal mascara

L’ORÉAL PARIS-AIR VOLUME ΜASCARA 30H MEGA BLACK ΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟ ΟΓΚΟ

mac mascara

MAC-EXTENDED PLAY GIGABLACK LASH MASCARA

nyx mascara

NYX PROFESSIONAL MAKEUP-WORTH THE HYPE VOLUMIZING & LENGTHENING MASCARA

mascara sephora

SEPHORA COLLECTION-Big By Definition Mascara

nars mascara

NARS-Climax Mascara

kikomilano mascara

KIKO MILANO- Extra Sculpt Volume Mascara

max factor

MAX FACTOR-2000 CALORIE MASCARA

rimme mascara

RIMMEL-EXTRA 3D LASH MASCARA


[There are no radio stations in the database]