Το σημερινό αστυνομικό δελτίο με την Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

2 Μαρτίου 2022

Στην εκπομπή “Εδώ στα Δυτικά” με τον Αναστάση Ατζάμπο, για τις νέες εξελίξεις της επικαιρότητας στο αστυνομικό δελτίο, μίλησε η Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη στο planetwebradio.gr.  

Μάνα και κόρη κρατούσαν το πτώμα του πατέρα στο σπίτι

Σε μία πραγματικά μακάβρια αποκάλυψη προχώρησε η αστυνομία σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου. Μία γυναίκα μαζί με την 45χρονη κόρη της κρατούσαν εδώ και δύο εβδομάδες το νεκρό πατέρα στο σπίτι χωρίς να τον δηλώσουν στις Αρχές.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτες και η δυσοσμία στο σπίτι ήταν τέτοια που όταν ένας ταχυδρόμος έφτασε για να αφήσει ένα γράμμα υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 80χρονος βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε προχωρημένη σήψη στο υπνοδωμάτιο του. Και όταν οι δύο γυναίκες ρωτήθηκαν γιατί έχουν αφήσει τον νεκρό άνθρωπο στο κρεβάτι εκείνες του απάντησαν “Είναι ζωντανός δεν το βλέπετε,;;” Ο ηλικιωμένος έφυγε από τη ζωή από αιφνίδιο θάνατο και οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει κάθε εκδοχή εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Συνελήφθησαν οι επίδοξοι ληστές της χρηματαποστολής – Κινηματογραφική η σύλληψη

Πρωινές ώρες και επίδοξοι ληστές είχαν στήσει καρτέρι και περιμέναν τη χρηματαποστολή που ανεφοδιάζει το ATM στο Παγκράτι, στη Πλατεία Βαρνάβα.

Οι ληστές αφού απείλησαν με πιστόλι τους ανθρώπους, άρπαξαν τα χρήματα. Όταν όμως οι ληστές επέστρεψαν για να πάρουν τη μηχανή τους και να το σκάσουν, διαπίστωσαν ότι η μηχανή δεν έπαιρνε μπροστά και πάνω στον πανικό τους απείλησαν με το όπλο και μία διερχόμενη γυναίκα την κατέβασαν από το αυτοκίνητο επιβιβάστηκαν σε αυτό και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας αφού αξιοποίησαν τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι ληστές σάρωσαν την περιοχή του Πειραιά και συνέλαβαν την ομάδα των πέντε Ελλήνων ηλικιών 45 μέχρι 55. Πρόκειται για παλιούς γνώριμους των Αρχών. Στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τελικά και οι πέντε κατέληξαν στα χέρια του τμήματος διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε Αθήνα, Βύρωνα και Αιγάλεω

Τρεις στο σύνολο ήταν οι εμπρηστικές επιθέσεις που κατέγραψε η πυροσβεστική υπηρεσία κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική. Στόχος των επιθέσεων ήταν οχήματα στα οποία έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Το μπαράζ των εμπρηστικών επιθέσεων ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από την οδό 3ης Σεπτεμβρίουμρ αγνώστους να βάζουν φωτιά σε σταθμευμένο Ι.Χ. μία ώρα αργότερα χτύπησαν στο Βύρωνα ένα βανάκι ιδιωτικής εταιρείας.

Ενώ τα ξημερώματα ή Τρίτη εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στο Αιγάλεω, αυτή τη φορά σε δύο οχήματα.

Κόρινθος: Στον εισαγγελέα ο άνδρας που πυροβόλησε στον αέρα σε ερασιτεχνικό αγώνα

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί ένας 60χρονος ο οποίος πήγε να παρακολουθήσει ερασιτεχνικό αγώνα ποδοσφαίρου στην Κόρινθο έχοντας πάνω του μία καραμπίνα με 51 φυσίγγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα πριν την έναρξη του αγώνα με αποτέλεσμα να σκορπίσει τον πανικό. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν έξω από το γήπεδο με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα αντιληπτός και να επέμβουν οι αστυνομικοί.

Το περιστατικό συνέβη πριν την έναρξη του αγώνα Τενεατης ΑΘΙΚΙΩΝ – ΠΑΣ Κόρινθος ομάδες της Α κατηγορίας του πρωταθλήματος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας. Οι αστυνομικοί του αφαίρεσαν το όπλο και βρήκαν πάνω του τα 51 φυσίγγια, ενώ από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι κατείχε νόμιμα το κυνηγετικό όπλο, καθώς υπήρχε άδεια σε ισχύ.

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος ασφαλείας Κορίνθου ενώ σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία περί όπλων και αθλητικής βίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Χειροπέδες σε αλλοδαπό που κατείχε πορνογραφικό υλικό με βρέφη

Μια είδηση που προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς για κατοχή πορνογραφικου υλικού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας χθες το απόγευμα, τον σταμάτησαν για να του κάνουν τον τυπικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει νόμιμα έγγραφα για την διαμονή του στη χώρα. Κατόπιν έρευνας βρέθηκε στο κινητό του τηλέφωνο πρώτο γραφικό υλικό με βίντεο στα οποία απεικονίζονταν παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του 32χρονου άνδρα από το Κονγκό κακουργηματική δίωξη, η οποία στρέφεται και κατά αγνώστων μεταξύ άλλων για παραγωγή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρο το αστυνομικό δελτίο:


[There are no radio stations in the database]