Lil Koni και Natasha Kay σε μία «Sexy» συνεργασία

1 Μαρτίου 2022

O Lil Koni και η Natasha Kay, δύο από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία «Sexy» συνεργασία, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Ο Lil Koni είναι ένας από τους τάχιστα ανερχόμενους artists στο ελληνικό rap movement που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από τα πρώτα βήματά του.

Η Natasha Kay είναι η ταλαντούχα YouTuber με τις μουσικές σπουδές και τα εκατομμύρια views στο YouTube, που βραβεύτηκε ως teen icon στα Mad Video Music Awards 2019.

Το «Sexy» ένα είναι εκρηκτικό και μοντέρνο τραγούδι που έγραψαν μαζί οι δύο καλλιτέχνες.

O Lil Koni και η Natasha Kay παρουσίασαν πρώτη φορά τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια του Madwalk 2021, στην πασαρέλα του brand 5226 by Celia Kritharioti και έκλεψαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Το «Sexy» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video, το οποίο συνδυάζει με τη σκηνοθεσία του George Mpenioudakis την κλασική τέχνη με τη μοντέρνα street art.

Το νέο single «Sexy» του Lil Koni και της Natasha Kay κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.


[There are no radio stations in the database]