Πάτρα: Πώς ο παππούς της μητέρας των παιδιών έπνιξε τη γυναίκα του στην παραλία

26 Φεβρουαρίου 2022

Μια σοκαριστική ιστορία έφερε στο φως ο εν αποστρατεία στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. Χρήστος Ρουγκάλας, σχετικά με την οικογένεια της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν από ανακοπή καρδιάς στην Πάτρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη, που αφορά μια δολοφονία πριν από πολλά χρόνια…

“Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’65. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και το παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα”, είπε ο κ. Ρουγκάλας, προκαλώντας σοκ σε όσους τον άκουσαν.

Η απάντηση του πατέρα της 33χρονης και γιου του δράστη και του θύματος

Τη δική του απάντηση σε αυτή την αποκάλυψη και το τραγικό αυτό γεγονός έδωσε και ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου, γιος του ανθρώπου που σκότωσε τη σύζυγό του το 1965.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του Star, δήλωσε πως έχει συμφιλιωθεί με τον πατέρα του και έχει αφήσει τα πάντα στο παρελθόν: “Ήταν δίπλα μου με άλλους τρόπους. Δεν τον αφορά όλο αυτό”.

Μάλιστα, όπως είπε ο προπάππους των τριών κοριτσιών, που διέπραξε τη δολοφονία πριν 57 χρόνια, ζει ακόμα: “Έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Πείτε μου, πώς θα τον σώσω; Το έχει ακούσει σίγουρα τώρα” δηλώνει ο γιος του, τονίζοντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ανθρώπου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγκλημα.

Όσο για τον θάνατο των τριών εγγονών του, ο παππούς τους δήλωσε πως δεν έχει καμία αμφιβολία για την κόρη του και δεν πιστεύει τίποτα από όσα της καταλογίζουν.

“Είναι δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει. Εμείς ξέρουμε ότι όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα στα παιδιά ανά πάσα στιγμή και βλέπαμε τι γινόταν. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει την έρευνα της μαζί με τους ιατροδικαστές. Θέλω σεβασμό στη μνήμη των παιδιών και μέχρι εκεί. Δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα” είπε έντονα συγκινημένος.


[There are no radio stations in the database]